برای فارسی نویسی تو ماژول mod_zigchat_1.3.6باید چی کار کرد؟ وقتی فارسی مینویسم علامت ؟؟؟؟؟ رو نشون میده
دانلود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

برای فارسی نویسی تو ماژول mod_zigchat_1.3.6باید چی کار کرد؟ وقتی فارسی مینویسم علامت ؟؟؟؟؟ رو نشون میده
دانلود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
باید به صورت unicode ذخیره کنید .
یا علی
در بعضی موارد بخاطر تنظیماتی هست که کامپوننت ها و مارژول ها بر روی MySQL انجام می دن این اتفاق میوفته.
مثلا فرض کنید در Query بانک اطلاعاتی تعریف می کنن که این جمله به utf-8 تبدیل بشه که خیلی موراد این اتفاق نمیوفته یا در توابع php بعضی ها با utf-8 مشکل دارن و این برنامه ها از اون توابع استفاده می کنن.
موفق و پیروز باشید
یا علی
یعنی راهی نداره
هیچ چیزی بدون راه حل نیست، اول کاری که جناب فیروزمندان گفتن رو انجام بدید اگر حل شد که بسیار عالی ، در غیر این صورت باید کمی کد ها رو تغییر بدید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
یونیکد جواب نمیده . لطفا خودتون یه کاری بکنید . حجمش کمه . آپلود کنید ممنون میشم .
ZigChat رو نصب کردم و دیدم .
این مارژول از فایل swf برای اینکار استفاده می کنه ، بر روی کامپیوتر من وقتی خواستم فارسی تایپ کنم که اصلا جواب نمی داد چه برسه به هنگام ارسال اطلاعات.
به شما توصیه می کنم برای راه اندازی ChatRoom یا shoutBox از مارژول هایی استفاده می کنید که از تکنولوژی Ajax استفاده می کند تا در UniCode به مشکل بر نخورید
موفق و پیروز باشید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)