اگر از لیست منو ها حذف شده معنیش اینه که اطلاعات مربوط به این کامپوننت از دیتابیس شما حذف شده و تنها فایلهای اون باقی مونده که باید حذف بشن .
برای این منظور یا با یکی از برنامه های FTP اقدام کنید و یا از کنترل پنل هاستتون .


یا علی