سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشکل فونت بعد از لاگین شدن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : مشکل فونت بعد از لاگین شدن

[quote author=سیادتی link=topic=7100.msg41315#msg41315 date=1182762687]
    چرا کسی که می دونه مهم اینه چرا این مشکل پیش میاد ، ببینید اگر ما encoding صفحه فارسی google.com که برای utf-8 طراحی شده رو بکنیم ISO-8859-1 به همین حالت می شه
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    خوب می تونیم یه ایمیل به گوگل بزنیم و بگیم شما خیلی بی سواد هستید و در جواب یک ایمیل بگیریم که شما برو تنظیمات کامپیوترت رو درست کن و بعد نظر بده

در مقابل مشکل شما هم همین هست ، شما تنظیمات encoding مرورگرتون مشکل داره ، مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببینید ، آیا مشکلی داره؟
    اگر این مشکل رو در IE داشتید بهتره index.php قالب رو باز کنید و Meta tag که برای تنظیمات encoding هست رو دقیقا زیر <head> ببرید و قبل از meta tag encoding هیچ تگ دیگری وجود نداشته باشه

موفق و پیروز باشید
    یا علی
    [/quote]

خوب این مثال شما درست ...
    ولی من میگم وقتی لاگین میشم این مشکل پیش میاد و هی باید encoding رو برای هر صفحه ای که باز میکنم تغییر بدم ولی وقتی دکمه خروج رو میزنم به حالت اولش بر میگرده و هر صفحه ای رو که باز میکنم درسته ...
    اینجا برای من جای سوال داره ؟!؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)