-
پاسخ : مشکل فونت بعد از لاگین شدن
[quote author=سیادتی link=topic=7100.msg41315#msg41315 date=1182762687]
چرا کسی که می دونه مهم اینه چرا این مشکل پیش میاد ، ببینید اگر ما encoding صفحه فارسی google.com که برای utf-8 طراحی شده رو بکنیم ISO-8859-1 به همین حالت می شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب می تونیم یه ایمیل به گوگل بزنیم و بگیم شما خیلی بی سواد هستید و در جواب یک ایمیل بگیریم که شما برو تنظیمات کامپیوترت رو درست کن و بعد نظر بده
در مقابل مشکل شما هم همین هست ، شما تنظیمات encoding مرورگرتون مشکل داره ، مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببینید ، آیا مشکلی داره؟
اگر این مشکل رو در IE داشتید بهتره index.php قالب رو باز کنید و Meta tag که برای تنظیمات encoding هست رو دقیقا زیر <head> ببرید و قبل از meta tag encoding هیچ تگ دیگری وجود نداشته باشه
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
خوب این مثال شما درست ...
ولی من میگم وقتی لاگین میشم این مشکل پیش میاد و هی باید encoding رو برای هر صفحه ای که باز میکنم تغییر بدم ولی وقتی دکمه خروج رو میزنم به حالت اولش بر میگرده و هر صفحه ای رو که باز میکنم درسته ...
اینجا برای من جای سوال داره ؟!؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2007 09:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)