سلام
مشکل من اینه که وقتی یوزرنیم و پسورد Admin خودم رو میزنم و وقتی وارد سیستم میشم فونت ها ناخوانا هستند
ولی وقتی از سیستم خارج میشم . فونت ها درست میشه .
همه charset ها رو هم رو utf- 8 گذاشتم
مشکل از چیه ؟!؟!
متشکرم .

سلام
مشکل من اینه که وقتی یوزرنیم و پسورد Admin خودم رو میزنم و وقتی وارد سیستم میشم فونت ها ناخوانا هستند
ولی وقتی از سیستم خارج میشم . فونت ها درست میشه .
همه charset ها رو هم رو utf- 8 گذاشتم
مشکل از چیه ؟!؟!
متشکرم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از چه نسخه ای از مامبو استفاده میکنید ؟!
[quote author=رادمهر link=topic=7100.msg41309#msg41309 date=1182759908]
از چه نسخه ای از مامبو استفاده میکنید ؟!
[/quote]
از همین آخرین نسخه :
فکر کنم یه مشکلیه که کسی نمیدونه چیه !!!
اینم عکسش :
[img width=640 height=363]http://i17.tinypic.com/62nbjig.gif[/img]
چرا کسی که می دونه مهم اینه چرا این مشکل پیش میاد ، ببینید اگر ما encoding صفحه فارسی google.com که برای utf-8 طراحی شده رو بکنیم ISO-8859-1 به همین حالت می شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب می تونیم یه ایمیل به گوگل بزنیم و بگیم شما خیلی بی سواد هستید و در جواب یک ایمیل بگیریم که شما برو تنظیمات کامپیوترت رو درست کن و بعد نظر بده
در مقابل مشکل شما هم همین هست ، شما تنظیمات encoding مرورگرتون مشکل داره ، مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببینید ، آیا مشکلی داره؟
اگر این مشکل رو در IE داشتید بهتره index.php قالب رو باز کنید و Meta tag که برای تنظیمات encoding هست رو دقیقا زیر <head> ببرید و قبل از meta tag encoding هیچ تگ دیگری وجود نداشته باشه
موفق و پیروز باشید
یا علی
[quote author=سیادتی link=topic=7100.msg41315#msg41315 date=1182762687]
چرا کسی که می دونه مهم اینه چرا این مشکل پیش میاد ، ببینید اگر ما encoding صفحه فارسی google.com که برای utf-8 طراحی شده رو بکنیم ISO-8859-1 به همین حالت می شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب می تونیم یه ایمیل به گوگل بزنیم و بگیم شما خیلی بی سواد هستید و در جواب یک ایمیل بگیریم که شما برو تنظیمات کامپیوترت رو درست کن و بعد نظر بده
در مقابل مشکل شما هم همین هست ، شما تنظیمات encoding مرورگرتون مشکل داره ، مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببینید ، آیا مشکلی داره؟
اگر این مشکل رو در IE داشتید بهتره index.php قالب رو باز کنید و Meta tag که برای تنظیمات encoding هست رو دقیقا زیر <head> ببرید و قبل از meta tag encoding هیچ تگ دیگری وجود نداشته باشه
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
خوب این مثال شما درست ...
ولی من میگم وقتی لاگین میشم این مشکل پیش میاد و هی باید encoding رو برای هر صفحه ای که باز میکنم تغییر بدم ولی وقتی دکمه خروج رو میزنم به حالت اولش بر میگرده و هر صفحه ای رو که باز میکنم درسته ...
اینجا برای من جای سوال داره ؟!؟
اگر دقت کرده باشید ،جواب این رو هم نوشتم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[quote author=سیادتی link=topic=7100.msg41320#msg41320 date=1182764891]
اگر دقت کرده باشید ،جواب این رو هم نوشتم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
ممنون ، درسته ...
با یه PC دیگه تست کردم مشکلی نبود و به خاطر همین خیلی برام عجیب بود .
راستی میتونه مشکل از مرورگر باشه چون من از IE7.0 استفاده میکنم ؟!؟
اگر ممکنه راه حل این مشکل رو توضیح دهید .
باتشکر
سلام
پیشنهاد میشه برای کار با FIREFOX کار کنید؛ هم سریع تر هست؛ و هم خوش دست تر و کم مشکل تر
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)