-
درخواست ماژول info bar
به خدا من تمام لینک هایی رو که پیدا کرده بودم باز کردم اما فایل که دوستان قرار داده بودن هیچ کدوم روی سرورنبود :-[ :-[
اگه ممکنه این ماژول info bar رو بزارید و طریقه قرار دادنش رو ی مامبو هم لطف کنید
چون من از طریقی که دوستان به صورت دستی ذکرکرده بودن (قرار دادن کد در قالب) من به مشکل برخوردم یعنی info bar میاد اما شکل قالب به هم میریزه .کد رو باید کجای قالب قرار بدم تا درست بشه ( با بالا و پایین کردن اسکرول موس info bar ثابت ایستاده در صورتیکه در سایت هایی که دوستان معرفی کرده بودند متحرک بود) :'( :-\
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-26-2007 05:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست ماژول info bar
با FF متحركه با IE6 مشكل داره
از اينجا دانلود كنيد به جون بلال هم دعا كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
آقا یه مشکل دارم من ماژول رو نصب کردم و به مشکل برخوردم مجبور شدم از کد هایی که در سایت قرار دادید استفاده کنم[[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در این تاپیک[/url] اما حالا وقتی کاربر وارد میشه هنوز هم همون پیغام نشون داده میشه
ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
خوب ببين ، شما آموزش عدم نمايش يك ماژول به كاربر عضو رو بخون
مشكلت حل ميشه، شما كه ديگه با 110 تا پست پليسي
بايد اين چيزارو خوب بدوني 
يا علي
-
-
یه عده وقتی میگفتیم سرچ کنید میگفتن ما مشکل داریم ... ما با سرچ انجمن نمیتونیم کار کنیم ... دکمه SEARCH تو چش نیست ! ... هزارو یک جور بهانه میووردن
به خاطر همین اومدیم سرچ گوگل رو اون بالا گذاشتیم که دیگه کسی حداقل بهانه ای نداشته باشه ...
اما کماکان میبینیم که ...
-
-
من ازماژول استفاده نکردم بلکه کدی رو که دوستان گذاشته بودند در قالب گذاشتم الان به یه مشکل برخوردم وقتی که کاربر عضو وارد شده اون پیغام infobar نمایش داده میشه
-
-
یه شرط if باید قبل کد بزارید که وقتی کاربر عضو وارد سایت میشه کد نمایش داده نشه
تو سایت یه آموزش تو این زمینه هست!
-
-
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید آخه من تازه شروع به کار با PHP کردم
در کدوم بخش آموزش ها هست
-
-
-
-
اگه از ماژول هم استفاده کنم باز باید دستور شرطی بزارم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)