سلام
من يه فايل دارم كه خودم نوشتمش و ميخوام اونو به مامبو اضافه كنم ترجيحا پوشه include به طوري كه با تمام فايل ها تعامل داشته باشه ميدونيد كه چي ميگم
حالا دقيقا بايد چيكار كنم

سلام
من يه فايل دارم كه خودم نوشتمش و ميخوام اونو به مامبو اضافه كنم ترجيحا پوشه include به طوري كه با تمام فايل ها تعامل داشته باشه ميدونيد كه چي ميگم
حالا دقيقا بايد چيكار كنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب باید ببینید در کجا می خواین استفاده بشه و در کجا ها کار کنه ، اگر می خواین همیشه اجرا بشه باید در index.php بزارید که در تمامی نقاط مامبو فعال می شه ، در غیر این صورت باید ببینید در کجا می خواین استفاده بشه در همون Class یا تابع بارگذاریش کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
من ميخوامن وقتي كاربر ميخواد لينكش رو ارسال كنه بعد از ارسال بره به اين فايل.....حالا بايد توي كلاس مربوط چطوري فايل رو معرفي كنم ؟مثل متغييره؟؟اگه ميشه كد رو كامل بنويسيد...
مرسي
وارد کامپوننت com_weblinks شید و فایل weblinks.class.php رو باز کنید ، این فایل اطلاعات رو به database میفرسته ، می تونید ویرایشش کنید و کاری کنید که تمام تغییرات در یک بانک اطلاعاتی fileflat انجام بشه
برای کد نویسی هم بهتره به سایت های مربوطه سر بزنید ،در انجام مامبولرن به این گونه سوالات پاسخ داده نمی شه
موفق و پیروز باشید
یا علی
ايول بابا
شما با اين سرعتتون دست mambo server رو از پشت بستين
متشكرم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)