مرسی از شما . عجیب چه من در قسمت Confirm کاربرانو تایید کنم چه نکنم وقتی خبرنامرو می فرستم به همه می فرسته یعنی چه اونایی که تایید شده باشند و چه اونایی که تایید نشده باشند . پس لزوم وجود این گزینه چیه ؟

مرسی از شما . عجیب چه من در قسمت Confirm کاربرانو تایید کنم چه نکنم وقتی خبرنامرو می فرستم به همه می فرسته یعنی چه اونایی که تایید شده باشند و چه اونایی که تایید نشده باشند . پس لزوم وجود این گزینه چیه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)