-
پاسخ : <مامبو ، جوملا ، نيوك ، زوپس ، ميترا ، ا
[quote author=poopey link=topic=7198.msg42192#msg42192 date=1183653472]
البته اینم هست plone
ولی چون کدهاش خیلی سخته من هنوز باهاش کار نکردم تخصصم تو این زبان صفر
[/quote]
دوست عزيز
تعداد CMS هاي معروف خيلي زياد هست. بخشي از اونها اپن سرس هستن و برخي ديگه خير.
اگر قرار بر نام بردم سيستمها باشه ميشه 300 تا 400 سيستم رو نام برد. ولي در واقع معيار اصلي در انتخاب يك سيستم General بودن اون هست. به اين معني كه براي هر نوع وب سايت و يا وبلاگي قابليت تطبيق و سازگاري رو فراهم كنند.
سيستمهايي مثل Plone به دليل اينكه از سرويس دهنده وب غير مشهوري مثل Zoop استفاده ميكنن فقط بر روي سرورهاي خاص و معدودي قابل استفاده هستند. از طرفي اين سيستمها داراي كاربردهاي خاصي هستند و خيلي General نيستند.
امروزه حتا سيستمهايي كه از Java استفاده ميكنن به خاطر عدم دسترسي به سرورهاي ارزان قيمت Java خيلي مورد پسند عموم كاربران نستند.
به همين خاطر در هنگام انتخاب يك سيستم تحت وب بايد ابتدا در دسترس بودن اون رو بررسي كرد، سپس به بقيه مسايل مهم پرداخت مثل:
كاربري
ساپرت
امنيت
امكانات
توسعه پذيري
تعداد Add On ها
راحتي طراحي گرافيكي
پايداري
هزينه نهايي (اين مورد اهميت زيادي دارد. اصطلاح به كار برده شده براي اون TCO هست كه سرنام Total Cost Of Ownership هست)
و ...
در مجموع خود من وقتي كه به مامبو رو آوردم و عضو اين تيم شدم به دليل اين نبود كه مامبو پسرخاله من هست! بلكه تمام سيستمهاي معروف و معتبر رو بررسي كردم و در مجموع با در نظر گرفتن كليه مسايل اين سيستم رو انتخاب كردم.
اگر روزي حس كنم كه سيستم ديگري خواستههاي من رو بهتر پوشش ميده قطعا از اون استفاده ميكنم. ولي در حال حاضر از نظر من بهترين سيستم عمومي براي راه اندازي و مديريت سايتهاي اينترنتي با مصارف غير ويژه فارسي "مامبو" هست.
توصيه اكيد ميكنم كه چشم بسته انتخاب نكنيد و مثل من و بقيه دوستان در مورد ساير سيستمها هم تحقيق كنيد و ...
ارادتمند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2007 05:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)