-
<مامبو ، جوملا ، نيوك ، زوپس ، ميترا ، ايزي پيچ ، سايت سا
سلام
مردد و دو به شك بودن در انتخاب يك برنامه مديريت محتوا يا cms بدون شك براي تمامي افرادي كه با cms آشنا شدن وجود داره
در اين تاپيك ميخوام افراد بدون تعصب و غرض ورزي از برنامه اي كه پسنديدن دفاع كنن يا به عبارتي برتري هاش رو عنوان كنن.
به عنوان مثال من قبل از اينكه با سايت مامبولرن آشنا بشم با نيوك آشنا شده بودم
در سايت پشتيباني نيوك براي نصب اين برنامه دقيقا 2 روز وقت صرف كردم ودر انجمن هاي اون سايت تاپيك هاي مشكل در نصب بسيار بسيار زياده و همه تقريبا سر در گم
و بعد از نصب در حدود عيد نوروز امسال سايت ايشان تقريبا يك ماه down بود .
در مامبو لرن مشكل نصب تقريبا وجود نداره ولي مشكل پراكندگي آموزشها مثل مابقي سايت هاي پشتيباني وجود داره
وليكن سايت پشتيباني نيوك داراي بازديد زياد هست و اينكه خيلي ها از php-nuke تعريف مي كنند از طرفي ميگن بهترين برنامه cms رايگان جوملا هستش و به عبارتي هم مامبو و جوملا تقريبا يكي هستند با اين تفاوت كه مامبو فارسي پشتيباتي بهتري داره از طرفي هم يكي مياد سورس همين برنامه رو براي خودش استفاده ميكنه و يه اسمي روش ميزاره و مثلا 50 هزار تومان هم قيمت ميزاره يه عده هم ميرن ميخرن !!
يكسري هم بر خلاف مامبولرن به open source بودن نرم افزار اصلي احترامي نميزارن
وخلاصه بازار آشفته .......
قرض از اين همه روضه خوني
افرادي كه در اين زمينه تخصص دارن حتما تفاوت هاي اين برنامه رو ميدونن
اگر براشون زحمتي نيست بيان نقاط ضعف و قدرت رو بيان كنن به عنوان مثال كسي كه قصد راه اندازي سايت گالري عكس يا سايت خبري يا فروم يا ........ رو داره كدوم قوي تر هستش
پايان !
يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-01-2007 03:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : <مامبو ، جوملا ، نيوك ، زوپس ، ميترا ، ايزي پيچ ، س
در لینک زیر می تونید تمامی cms ها را با هم مقایسه و یکی را انتخاب نمایید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
شهاب جان علاوه بر چيزي كه آقا نويد فرمودند من خودم جوملا و مامبو رو تست كردم، ببين جوملا قالب هايي كه به عنوان پيشفرض داره يه مقدار خوشگل تره
يعني خوش رنگ و لعاب تره
ولي در كل من با مامبو راحت تر بودم، انصافا بخوام قضاوت كنم نميتونم بگم جوملا بد بوده يا چيز ديگه اي، ولي با توجه به پشتيباني كه از مامبو داره ميشه، و تقريبا اين فروم داره تبديل ميشه به چت روم (تبديل كه شده
) انتخاب اول من هميشه مامبو بوده
يا علي
-
-
موضوعی که شاید هیچ یک از شما خبری در مورد اون نداشته باشید اینه که در نسخه بعد، مامبو با CakePHP یکپارچه میشه ... این موضوع برای اون کسایی که میدونن CakePHP چیه یعنی یک انقلاب ...
قدرت مامبو به توان N میشه ...
موضوع بعدی اینه که با پیگیریهایی که کردیم در حال حاضر زبان فارسی به عنوان یکی از 3 زبان پیشفرض مامبو در اومده . یعنی اگر شما مامبو 4.6.2 انگلیسی رو دانلود کنید فایل زبان فارسی در اون قرار داره و میتونید زبان رو فارسی انتخاب کنید . هر چند در این نسخه تغییرات مورد نیاز برای تاریخ و ... اعمال نشده اما با صحبتهاییی که شده در نسخ بعد این کار هم انجام میشه یعنی شما مستقیما نسخه فارسی رو میتونید از بنیاد مامبو دریافت کنید ....
مامبو از GetText پشتیبانی میکنه .... موضوعی که اگر شما برنامه نویس باشید میدونید چقدر کار شما رو راحت تر میکنه ...
در نسخه 4.7 که منتشر میشه قالب قسمت مدیریت تغییر اساسی میکنه و سرعت اون افزایش چشمگیری پیدا میکنه
استاندارد جدیدی برای SiteMap جدیدا منتشر شده که از این موضوع کمتر کسی اطلاع داره . در مامبو 4.7 به صورت پیشفرض شما SiteMap خواهید داشت که از این استاندارد پشتیبانی میکنه
در مامبو مامبوت authenticator یوزر داریم که در نسخه 4.7 بهبود داده میشه
و در نهایت مهمترین مسئله پشتیبانی اون در ایران هست . شما تیم های مختلف رو اگر یه بررسی ساده کنید قطعا به نکات مثبت خوبی خواهید رسید که به شما در تصمیم گیری کمک بیشتری میکنه ....
و دهها مورد دیگه که در نسخ بعدی اضافه میشه و در حال حاضر از دادن اطلاعات در مورد اونها معذورم .
یا علی
-
-
اين يعني عشق
:-*
Cake is a rapid development framework for PHP which uses commonly known design patterns like ActiveRecord, Association Data Mapping, Front Controller and MVC. Our primary goal is to provide a structured framework that enables PHP users at all levels to rapidly develop robust web applications, without any loss to flexibility.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و gettext:
GNU `gettext' is an important step for the GNU Translation Project, as it is an asset on which we may build many other steps. This package offers to programmers, translators, and even users, a well integrated set of tools and documentation. Specifically, the GNU `gettext' utilities are a set of tools that provides a framework to help other GNU packages produce multi-lingual messages. These tools include a set of conventions about how programs should be written to support message catalogs, a directory and file naming organization for the message catalogs themselves, a runtime library supporting the retrieval of translated messages, and a few stand-alone programs to massage in various ways the sets of translatable strings, or already translated strings. A special GNU Emacs mode also helps interested parties in preparing these sets, or bringing them up to date.
و
The gettext functions implement an NLS (Native Language Support) API which can be used to internationalize your PHP applications. Please see the gettext documentation for your system for a thorough explanation of these functions or view the docs at »
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
فكر مي كنم واقعا ديگه جاي بحث براي كسي باقي نگذاشته 
يا علي
-
-
سلام دوست من
من نظر شخصی خودم را میگم من بین تمام CMS های جوملا و مامبو را انتخاب میکنم
و شایدم Drupal که اینم خوبه
ولی مزیت جوملا اینه که هرچی بخوای توش پیدا میکنی و با یک هسته خالیش هر سایتی میتونی بسازی
اوضاع ساپورت مامبو بهتر ولی جوملا نه! که تازگیهای جوملا هم یک تکونی خورده
در ضمن شما هر مشکلی با جوملا بخوری اینجا هم سوال کنی بهت میگن
حالا این انتخاب خودت موفق باشی
-
-
پاسخ : <مامبو ، جوملا ، نيوك ، زوپس ، ميترا ، ا
قطعا اگر roadmap هر دوی این سیستم ها رو مطالعه کنید مامبو در آینده قدرت به مراتب بالاتری خواهد داشت بخصوص با اضافه شدن فریم ورک هایی نظیر cakePHP که سورپرایزهایی از طرف بنیاد مامبو هستند و قدرت مامبو رو صد چندان خواهند کرد. در مورد نسخه 4.7 هم که آقای فیروزمندان اطلاعات رو دادند و در نهایت نسخه 5 که یکی از شاهکارهای معماری نرم افزار خواهد بود.
توصیه هم میکنم به نظر دوستان بسنده نکنید و خودتون کدها و معماری هر دو رو بررسی کنید و یا با چند نفر تحصیل کرده ی این رشته در مورد جزئیات این سیستم ها گفتگو کنید.
-
-
دوستان من مدتی که کار با Drupal رو شروع کردم, البته بخاطر مشغله کاری خیلی جسته و گریخته فقط در حد سرگرمی شروع کردم, حالا کسی هست که با Drupal سایتی ساخته باشه? ایا Drupal هم مثل جوملا و مامبو چند زبانه هست?
-
-
Drupal هم از بهترین CMS های موجود هست که در ایران متاسفانه زیاد روش کاری نشده ...
مشخصات کامل رو میتونید در 2 لینک زیر ببینید :
یا علی
-
-
البته اینم هست plone
ولی چون کدهاش خیلی سخته من هنوز باهاش کار نکردم تخصصم تو این زبان صفر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)