-
چگونگي نصب سريع و آسان ده ها مامبو بر روي يكي سرور اختصا
من قصد دارم تعداد زيادي سايت( در حدود 20 تا 30 تا ) بوسيله مامبو براي يك سازمان ايجاد كنم .
اين وب سايت ها از نظر قالب گرافيكي ، ماژول ها و ... ، منو ها و كلا همه چيز مثل هم هست با اين تفاوت كه هر يك به يك دامين خاص مربوط شده و محتويات خاص خود را خواهد داشت . يعني محتوياتشان متفاوت است .
در حالت عادي بايد براي هر سايت يك هاست و دامين خريداري كنم و تك تك سايت ها را آپلود ، ديتا بيس ها را ايجاد و مامبو را نصب نمايم .
به نظر اين ابتدايي ترين راه هست و مسلما راه هاي بهتري براي صرفه جويي در زمان و حذف كارهاي تكراري ( نظير آپلود كردن مامبو و تمپليت ) وجود دارد .
به نظر من شايد بهتر باشد كه يك سرور خريداري كنم و با با سطح دسترسي بالاتر نسبت به هاست ، كارهاي خودم را سريعتر انجام بدهم .
حال اين 2 سئوال براي من بوجود آمده :
1. چه راه بهتري براي نصب اين تعداد سايت وجود دارد به گونه اي كه كارهاي تكراري به حداقل برسد ؟
2. آيا تهيه يك سرور مي تواند كمك بهتري به من بكند ؟ و در صورتي كه اينگونه هست ، چه كمكي به من مي كند ؟
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2007 08:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چگونگي نصب سريع و آسان ده ها مامبو بر روي يكي سرور
نمي دانم چرا كسي به اين سئوال من پاسخي نمي دهد !!!!
حداقل من را راهنمايي كنيد كه چطور مي توان بر روي يك سرور كه آن را به چندين هاست مختلف تقسيم كرده ام ، بتوانم به راحتي فايل هاي نصب مامبو و ديتا بيس آن را در همه هاست ها كپي كنم ؟ آيا با ريسيلر بودن ، اين امكان هست كه روي تمام هاست ها كنترل داشت و تنظيمات آنها را تغيير داد ؟
آيا اگر فايل هاي اكستركت شده مامبو را در هاست ها كپي كرده و ديتا بيس يك سايت ايجاد شده را نيز در بقيه سايت ها ريستور كنيم ، نيازي به نصب مامبو با همان مراحل ( يعني اجراي فايل index.php ) وجود دارد ؟
-
-
نصب چندین مامبو اصلا سخت نیست!!!
میتونید در مدت 10 دقیقه همه رو نصب کنید!
ضمن اینکه داشتن سرور هم خیلی میتونه این پروسه رو راحت تر بکنه
-
-
ممنون
ولي
اولا : شما كه مي گيد در 10 دقيقه مي شه همه را نصب كرد منظورتون چه تعدادي هست ؟
دوما : من نياز به راه حل و روش دارم نه اينكه صرفا بگيد كه كاري نداره و راحت هست . در صورت ممكن بگيد چطوري ممكن هست ؟ آيا راه ميانبري وجود داره ؟ راه ساده تر چيست ؟
سوما : من مطمئنا مي دونم كه داشتن سرور ، مفيد است . اما مي خوام بدونم چه ناثيري داره و چگونه مي شه اين كار را كرد.
من دنبال راهكار عملي هستم
راهكار عملي
اگر فكر مي كنيد كه اين سئوال يا مسخره هست ، يا اينكه نبايد به آن جواب داد !!! لطفا بفرماييد تا من از گرفتن جواب در اين فروم منصرف شوم و يك فكر ديگه اي بكنم
حس مي كنم دليل خاصي داره كه به اين سئوال واضح و شفاف ، پاسخي داده نمي شه ...
-
-
سلام
1- هر مامبو نصبش 2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه!
2- راه میانبر این هست که شما یک مامبو روی لوکال نصب و راه اندازی کنید و تمامی تنظیمات رو انجام بدید و بعد به روی سرور منتقل کنید و دیتابیس رو ایمپورت کنید.
تمامی این انتقال ها بصورت یکبار از لوکال به سرور هست و برای بقیه مامبو ها میتونید از کپی کردن سرور به سرور استفاده کنید که وقت کمتری بگیره!
3- وقتی سرور دست شما باشه دیگه کپی کردن مامبو ها مثل کپی و پیست ساده در لوکال هست و 100% با دسترسی remote خیلی سریعتر میتونید کارها رو پیش ببرید.
خیر سوالات مسخره نیست! شما باید ابتدا خط مشی خودتون رو مشخص کنید مثلا بگید من سرور دارم میخوام این کار رو بکنم. یا اینکه بگید من هاست دارم شما چه راهی رو میگید!
این مواردی که میگید (تهیه سرور) هزینه بالایی داره و برای نصب مامبو ها و ... راه مناسبی نیست. پیشنهاد میکنم راه خودتون رو مشخص کنید تا ما هم بصورت کامل و صحیح و درست شما رو راهنمایی کنیم.
دلیل اینکه سوالات به وضوح جواب داده نمیشه اینکه گسیختگی بین مطالب شما زیاد هست.
متشکرم
-
-
ممنون از جواب هاتون
فكر نمي كنم گسيختگي در بين مطالب باشه . چون در نامه اولم نوشتم كه :
من قصد دارم ده ها سايت براي يك سازمان بزنم .....
مطمئنا فعلا سرور هم ندارم چون اگر داشتم نمي پرسيدم كه آيا داشتن سرور ، مفيد هست يا نه
اگر يكبار ديگه نامه اولم را بخوانيد ، بيشتر متوجه منظور من مي شويد ...
به هر حال ممنونم
اما من متوجه بعضي از مطالبي كه گفتيد نشدم . مثلا گفتيد كه از كپي كردن سرور به سرور استفاده كنيد .... آيا منظورتون اين است كه فايل هاي نصب نشده مامبو را با دسترسي ريموت كپي كنم يا اينكه فايلهاي نصب شده را ؟ آيا ديتابيس ها را بايد از طريق خود مامبو ريستور كنم يا مي تونم با cpanel اين كار را انجام دهم ؟
آيا اين امكان وجود داره كه من با استفاده از cpanel از تمام فايلها و ديتابيس ، يك بك آپ بگيرم و در هر سايت جديدي ، آن بكآپ را ريستور كنم ؟ البته مي دونم كه cpanel مي تونه اين بك آپ را بگيره اما ريستور كردن آن در يك سايت يا يك دامين جديد ، جواب مي ده ؟
البته بديهي است كه يك سري تنظيمات جزئي مانند نام سايت بايد در مامبو عوض بشود ... با اينها كاري ندارم
اما در مورد خريد سرور : با توجه به موارد بالا و اينكه من قصد نصب ده ها سايت را دارم ( كه ممكن است تعدادش بيشتر بشه ) و اينكه مي خواهم قدرت مانور بيشتري من جمله همين كپي كردن فايل هاي از روي يك هاست بر روي هاست ديگر داشته باشم ، پيشنهاد مي كنيد كه چكار كنم ؟ صرفا خريد ده ها دامين و هاست جداگانه كه ارتباطي با هم نداره ، نمي تونه راهكار مناسبي باشه . من بايد امكانات بيشتري داشته باشم . شما هم گفتيد تهيه سرور هزينه زيادي داره ، پس راه بهتر چي هست ؟
-
-
خوب به نظر من در این حجم شما نیازی به سرور ندارید اصلا!
اما در مورد کپی کردن
شما بر روی یک دامنه و هاست مامبو کامل رو نصب میکنید بعد Full Backup میگیرید و به مدیر سرور میگید براتون بازیابی بکنه
در مرحله بعدی نامها و مواردی که لازمه رو تغییر میدید و مشکلتون حل میشه.
نیازی به امکانات بیشتر از یک Cpanel ندارید و فکر نمیکنم تهیه یک سرور مناسب باشه
تمامی هاست و دامنه ها تون رو از یک سرویس دهنده خوب و مطمئن بگیرید که بعدا دردسر و مشکلات و ناسازگاری و .. رو نداشته باشید.
سوالی بود در خدمتیم.
-
-
ممنونم
براي برگرداندن بكآپ ها ، بايد به مدير سرور بگم يا اينكه مي تونم خودم براي تك تك سايت ها اين كار رو بكنم ؟
مگه به عبارتي ريستور كردن بكآپ توسط خود من امكان پذير نيست ؟
پس در كل برداشت من اين است كه گرفتن فول بكاپ توسط cpanel و ريستور كردن آن بر روي هاست هاي ديگه ، جوابگوي نياز من هست . درست هست ؟
يك سئوال متفرقه : من شنيدم كه در بعضي موارد ، بكاپي كه توسط cpanel گرفته مي شه ، بر نمي گرده . يعني بگير نگير داره آيا اين درست هست ؟ به علاوه بهترين و بالاترين نسخه cpanel كدام هست و اصولا cpanel هاي هم ورژن ، بر روي هاست هاي مختلف ، مي تونه از نظر كاركرد و قدرت ضعف و قوت فرق داشته باشه ؟ يعني كارايي cpanel مي تونه بستگي به هاست و سرور هم داشته باشه ؟
-
-
1- برای فول بکاپ باید مدیر سرور این کار رو انجام بده.
2- امکانش هست اما فول بکاپ فقط توسط مدیر سرور قابل بازیابی هست.
3 بله
4- وقتی همه اینها روی یک سرور باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد!
-
-
بسيار منونم
ببينم در عمل چه اتفاقي مي افته
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)