سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: نصب منوی ساخته شده توسط DHTML menu builder در مامبو ؟

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نصب منوی ساخته شده توسط DHTML menu builder در مامبو ؟

سلام خدمت تمام دوستان در مامبولرن

من یک منو یا DHTML menu builder درست کردم اما نمی تونم اون رو در صفحه سایت به نمایش در بیارم !
    کارهایی که من کردم :
    - قرار دادن کدی که توسط برنامه داده شد (برای قرار دادن در Header) در قسمت مربوطه در index.php تمپلیت (کپی و پیست کردم)
    - قرار دادن کدی که توسط برنامه داده شد (برای قرار دادن در Body) در قسمت مربوطه در index.php تمپلیت (کپی و پیست کردم)

البته چون در ساختن منو من گزینه مربوط به ساختن فایل js. رو انتخاب کردم ، به تبع تمام فایل ها رو در مسیرهایی که باید قرار دادم.
    اگر ممکن راهنمایی کنید

(خیلی هم Search کردم اما به جواب کاملی که بتونم مشکل رو حل کنم نرسیدم ، اگر جواب موجود بوده و من خوب Search نکردم ، معذرت می خوام ، ممنون می شم اگر آدرس اون پاسخ رو قرار بدید)

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : نصب منوی ساخته شده توسط DHTML menu builder در مامبو ؟

شما یه page source بگیرید در ابتدا ببینید که آدرس دهی ها درست عمل شده یا خیر

ضمن اینکه لطف کنید آدرس سایت رو هم بدید

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

به نظر من یه موقعیت ماژول بساز (بستگی داره منوی شما Vertical یا Horizental ) بودن منو بعد کدی رو که برنامه بهتون ارائه میده اون موقعیت ماژول قرار دهید .

بازم سلام
    ممنون از دوستان که توجه کردند

متاسفانه من روی php چندان تسلط ندارم و همون html رو بلدم ، من نمی دونم برای اینکه مامبو این کدهای جاوا رو بشناسه و اجرا کنه چه جوری اونها رو باید توی index قرار بدم !!!
    نمی دونم به اون کدهایی که برنامه می ده باید چیزی اضافه کنم تا اعمال بشن یا همون کد هارو مستقیما توی index کپی کنم؟
    من یه موقعیت ماژول درست کردم (افقی ، با توجه به منو) اما نمی دونم چه جوری باید این کدها رو توی اون موقعیت قرار بدم که کار کنه ؟

راستی ، محمد عزیزم فعلا دارم روی لوکال تست می کنم با Wamp

باز منتظر راهنماییتون هستم !

هیچ کدوم از دوستان نمی تونه کمکم کنه ؟ :'(

نیازی به قرار دادن کد در قالب (index.php) نیست شما مطلب زیر رو با دقت بخون درست میشه:

دوست عزیز شما از منوی ماژول ها > ماژول های بخش کاربری رو انتخاب کنید

بعد از منوی بالا گزینه جدید رو انتخاب کن ( با انتخاب این گزینه شما قادر به ساختن یه موقعیت ماژول و یک منو هستید)

حلا موارد خواسته شده رو با دقت بنویسید

قسمت جزئیات
    نام : نام منویی که قصد ساختنش رو دارید
    نمایش نام: در صورتی که بلی باشد نامی را که در بالا نوشته اید نمایش داده میشود
    موقعیت ماژول: محل قرار گیری ماژول یا منوی شما هست که بستگی به افقی یا عمودی بودن آن منو دارد
    سطح دسترسی : نمایش برای کاربران را به عهده دارد
    وضعیت انتشار: حتماً بلی رو انتخاب کنید ( جهت مایش دادن منوی شما میباشد)

قسمت پارامتر ها
    تنظیما را درحالت پیشفرض قرار دهید (نیازی به تغییر ندارد)

قسمت خروجی دلخواه

در این قسمت شما مثل تصویر زیر گزینه HTML رو انتخاب کنید تا بتوانید د هاتون رو در موقعیت ماژول قرار دهید

خب حالا کدی هایی رو که برنامه DHTML بهتون داده در پنجره ایی که باز میشه کپی کنید

[img width=554 height=480]http://kasperskyupld.persiangig.com/image/Mambo/4.PNG[/img]

کزینه Update رو انتخاب کنید

بعد هم کارتون رو از منوی بالا ذخیره کنید:

سلام pctaz عزیز

خیلی خیلی لطف کردی و خیلی بیشتر شرمندم کردی که این طور کامل با تصویر برام توضیح دادی ، بی نهایت ممنون

اما هنوز نتونستم منو رو به نمایش در بیارم . من تمام کارهایی که گفتی رو دقیقا انجام دادم اما باز هم هیچ چیز در اون قسمت نشون داده نشد (البته وقتی یک منوی دیگه رو در این موقعیت انتشار می دم ، به نمایش در میاد!)

این برنامه به من 2 تا کد می ده که به این صورته :

کد 1 :
    Copy And Paste This Part To <HEAD> .... </HEAD>

<script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="stmenu.js"></script>

کد 2 :
    Copy And Paste This Part To <BODY> .... </BODY>
    <script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="menu.js"></script>

من کد 1 رو به طور مستقیم توقسمتی که گفته شده از فایل index.php قرار دادم (کپی و پیست!)و کد 2 رو به روشی که توضیح دادی توی اون موقعیت ماژول انتشار دادم ، اما نه منویی به نمایش در میاد و نه اروری می ده !

خیلی خیلی شرمنده ام اما میشه بازم کمکم کنی ؟ :'(
    خیلی ببخشیدها !

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

ممكنه مشكل از كدي باشه كه به شما ميده !

شما كد رو به صورت معمولي توي يه فايل html ذعيره كنيد ببينين اصلا كار مي كنه ؟

فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست
    شما فایل stmenu.js رو روی سرور آپلود میکنی؟

یه توضیح کوچولو بدم تا گفته خودم رو کامل تر کنم شما فایل رو روی سرور آپلود کن بعد همونطوری که نرم افزار گفته کی رو که داده طبق پست قبلی من ( همنطور که همراه با عکس بود) در موقعیت ماژول اضافه کن

حالا 2 تا نکته که ممکنه بهش برخورد کنی اینه
    1- <script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="menu.js"></script>
    این فایل رو روی سرور آپلود کن و به جای نام اون فایل که در بالا با رنگ قرمر نمایش داده شده لینک آدرس فایل رو بزار

2- شکل کلی دستوراتی که باید در قسمت زیر وارد کنی اینطوری هست

[img width=554 height=480]http://kasperskyupld.persiangig.com/image/Mambo/4.PNG[/img]

شکل کلی دستورات:

کد:
    <head>
    <script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت شما.com/stmenu.js"></script>
    </head>

محل قرار گیری کد هایی که نرم افزار برای فرا خانی فایل به شما داده یا همون کد منو

<body>
    <script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت شما.com/stmenu.js"></script></script>
    </body>

آبتین جان ، متاسفانه کدهایی که برنامه می ده توی یک صفحه html کاملا درست کار می کنه !!! :-\

pctaz عزیزم که خیلی هم مزاحمت شدم و خیلی هم لطف کردی ، کارهایی که گفتی رو کردم (البته من روی لوکال دارم تست می کنم با wamp و آدرس فایل رو درست تنظیم کردم و فایل در آدرسی که تنظیم کردم قرار داره) اما همچنان هیچ چیز به نمایش در نمیاد اصلا انگار هیچ ماژولی توی اون موقعیت انتشار داده نشده !!!

من یک بار هر دو کدی که برنامه بهم داده بود رو توی ماژول (همون طور که لطف کردی و با عکس نشون دادی) قرار دادم ، ولی نشد !
    یه بار هم کدی که مربوط به head بود رو توی head فایل index.php کپی و پیست کردم (راستی هیچ چیزی نباید به کدی که برنامه بهم داده برای قسمت head اضافه کنم ؟ همین طور کپی و پیست کنم ، مامبو می شناسه ؟ (یعنی مثل صفحات html ؟)) و کد مربوط به body رو توی ماژولی که ساخته بودم (طبق راهنمایی های تصویری) قرار دادم و بعد ماژول رو انتشار دادم ، ولی انگار نه انگار !!!!!

نمی دونم درسته من باز هم تقاضای راهنمایی بکنم یا دیگه کلافه شدید !!!؟

ولی اگه حوصله کردید ، لطفا کمک !!! :'(

pctaz عزیز ، دستت درد نکنه ، الان درست شد !!! Cheesy پوزخند Cheesy پوزخند Cheesy

خیلی لطف کردی ، بازم ممنون ، اما یه مشکل کوچولو دارم و اون اینکه نمی دونم چرا این منو در سمت چپ نشون داده می شه ، اگه بخوام بره راست ، چی کار باید بکنم ؟

بازم ممنون از همه دوستانی که به سوال من جوای دادن

محل نمایشش هم درست شد!!!

خیلی لطف کردی pctaz عزیزم!

** 3 پست شما یکی شد !

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین