آبتین جان ، متاسفانه کدهایی که برنامه می ده توی یک صفحه html کاملا درست کار می کنه !!! :-\

pctaz عزیزم که خیلی هم مزاحمت شدم و خیلی هم لطف کردی ، کارهایی که گفتی رو کردم (البته من روی لوکال دارم تست می کنم با wamp و آدرس فایل رو درست تنظیم کردم و فایل در آدرسی که تنظیم کردم قرار داره) اما همچنان هیچ چیز به نمایش در نمیاد اصلا انگار هیچ ماژولی توی اون موقعیت انتشار داده نشده !!!

من یک بار هر دو کدی که برنامه بهم داده بود رو توی ماژول (همون طور که لطف کردی و با عکس نشون دادی) قرار دادم ، ولی نشد !
یه بار هم کدی که مربوط به head بود رو توی head فایل index.php کپی و پیست کردم (راستی هیچ چیزی نباید به کدی که برنامه بهم داده برای قسمت head اضافه کنم ؟ همین طور کپی و پیست کنم ، مامبو می شناسه ؟ (یعنی مثل صفحات html ؟)) و کد مربوط به body رو توی ماژولی که ساخته بودم (طبق راهنمایی های تصویری) قرار دادم و بعد ماژول رو انتشار دادم ، ولی انگار نه انگار !!!!!

نمی دونم درسته من باز هم تقاضای راهنمایی بکنم یا دیگه کلافه شدید !!!؟

ولی اگه حوصله کردید ، لطفا کمک !!! :'(

pctaz عزیز ، دستت درد نکنه ، الان درست شد !!! Cheesy پوزخند Cheesy پوزخند Cheesy

خیلی لطف کردی ، بازم ممنون ، اما یه مشکل کوچولو دارم و اون اینکه نمی دونم چرا این منو در سمت چپ نشون داده می شه ، اگه بخوام بره راست ، چی کار باید بکنم ؟

بازم ممنون از همه دوستانی که به سوال من جوای دادن

محل نمایشش هم درست شد!!!

خیلی لطف کردی pctaz عزیزم!

** 3 پست شما یکی شد !