-
سوال در مورد تقويم جلالي
با سلام
من يك سوال داشتم
من از نسحه اي از اين تقويم استفاده ميكردم كه در سايت ياران توس گذاشته شده بود منتها چند اشكال كلي و مهم داشت واسه همين پاكش كردم ولي خوب بسته هاي اس ام اف پاكم بشن توفيقي نميكنن و بعضي ايرادات موندن !
ميخوام بپرسم آيا اين بسته آپديت شده يا نه؟ چون نگاه گذرا كردم فرقي متوجه نشدم
و اگر كه مشكلات پابرجا هستند آيا تمايل دارين كه تكميلش كنيم؟ (مي تونم كمك كنم)
اشكالاتي كه هست :
1- موقع تغيير پروفايل كاربرا توسط ادمين تاريخ رو قبول نميكنه و بايد تاريخ شمسي رو محاسبه كنيم و وارد كنيم تا اطلاعات به هم نريزن
2- در قسمت آمار انجمن قسمت ميانگين ها به هم ميرزه ! مثلا ميانگين تعداد پست يا ميانگين تعداد ثبت نام ....
آيا اين 2 مورد درست شدن و اگر نه آيا تمايل به تصحيحش دارين؟
متشكرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-06-2007 09:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در مورد تقويم جلالي
این مواردی که فرمودید 1- به قالبها بر میگرده 2- به دیتابیس شما!
شما اگه میخواید این بسته رو نصب کنید از اول که SMF رو نصب میکنید به همراه این بسته نصب کنید تا مشکلات فوق وجود نداشته باشند!
-
-
[quote author=محمد link=topic=7974.msg45159#msg45159 date=1186391926]
این مواردی که فرمودید 1- به قالبها بر میگرده 2- به دیتابیس شما!
شما اگه میخواید این بسته رو نصب کنید از اول که SMF رو نصب میکنید به همراه این بسته نصب کنید تا مشکلات فوق وجود نداشته باشند!
[/quote]
خوب ......
فكر كنم يك سالي هست كه اس ام اف استفاده ميكنم پس نميتونم از اون اولش نصب كنم ! براي از اين به بعد لازم هست....
و مورد دوم فكر نكنم ربطي به ديتابيس داشته باشه چون فقط اشكالش اين هست كه تاريخ شمسي ميشه ولي وقتي ميخواد آمار بگيره با 2007 مقايسه ميكنه ! يعني ميگه از 1385 تا 2007 فلان قدر عضوشدن ..... مشكل از اونجاس نه از اونجا !
و در مورد اول .... نميدونم شايد از قالب باشه ولي خوب تا حال رو 5 تا قالب امتحان كردم و ..... ولي دقيق نميدونم شايد از قالب باشه ولي خوب حتما روشي براي اصلاحش ميشه پيدا كرد.
-
-
در کدهای SMF تاریخ ها رو بر اساس میلادی که 2000 و ... هست میخونه و شمسی که 1386 و .. هست رو نمیتونه!
برای حل مشکلوتن باید تابع Timeformat رو در فایل Subs.php ویرایش کنید!
الان این مد در انجمن خود من نصب هست شما میتونید برید و بررسی کنید که موقع تغییر هیچ مشکلی پیش نمیاد!
مشکلی هم باشه از قسمت خطاهای انجمن میتونید پیدا و بررسی کنید.
-
-
متشكر
تابع Timeformat رو در فایل Subs.php رو چطور بايد ويرايش كنم يعني دقيقا چه تغييري بايد ايجاد كنم؟
-
-
این توضیحات تابع:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل مورد نظر رو هم که اشاره کردم
تابع هم این هست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)