-
چند مشکل در Plesk !!!
سلام دوستان
من هنگام نصب با این مشکلات مواجه هستم 
Magic Quotes GPC: غیرفعال
Safe Mode: فعال
من از تو Setup <<< Plesk >>> می تونم Safe mod رو خاموش کنم ولی وقتی خاموش می کنم : وقتی میزنم بره صفحه اول سایت صفحه سایت رو میخاد save کنه
با وجود اینکه صفحه اول سایت Index.Php هست !!!
و راجع به فعال کردن Magic Quotes GPC هم اصلا چیزی نمی دونم 
اگه ممکنه راهنماییم کنین
خیلی ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-09-2007 05:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند مشکل در Plesk !!!
شما كه قديمي هستين ديگه لطفا سرچ كنيد .
هر دو مورد بايد توسط مدير سرور تنظيم شوند !
-
-
سلام آبتین جان
ممنون از راهنماییت ولی من قبل از این که سوالم رو بپرسم جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم
من به مدیر هاستم میگم safe mode رو خاموش کن میگه باید یه کد به .htaccess اضافه کنی تا safe mode رو خاموش کنی
این کد اینه ( php_flag safe_mode off ) ولی من اضافه که میکنم هیچ تغییری پیدا نمیکنه و موقع نصب بازم safe mode فعال است
بعضی دوستان که گفتند باید بگی مدیر هاستت درست کنه من این کارو کردم و به مدیر هاستم هم گفتم ... ولی اون میگه اگه من بخوام برای تو SAFE MODE رو غیر فعال کنم کل افرادی که از ما هاست خریداری کردند safe mode اونا هم تغییر میکنه و شاید بعضی از اونا دوست نداشته باشند safe mode اونها غیر فعال باشه !!!
در ضمن مدیر هاستم به من گفت اگه تو این کدها رو به htaccess اضافه کنی فقط به صورت run time برای هاست خود تو این تغییرات اعمال میشه ...
از آقای فیروزمندان گرامی مدیر سایت مامبو فارسی و بقیه اعضای تیم مامبو خواهش میکنم کد های درست رو به من بدن تا من تغییرات رو اعمال کنم و این قدر هم مزاحم شما نشم 
ممنون
-
-
سلام
نه safe mode براي هر هاستي جداگانه ظاهرا تنظيم ميشه(اينجوري كه اساتيد ميگفتند)
-
-
دوست من Safe mode از مواردی است که تنها پشتیبانی هاستینگتون قادر به تغییر اون است .
Register Global و یا Display Error رو میشه به صورت دستی تغییر داد اما Safe mode را خیر 
شما از مدیر سوررتون سوال کنید که چه کدی رو به باید به htaccess اضافه کرد .. بیاین اینجا به ما هم بگین که یاد بگیریم 
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)