سلام بر دوستان عزیز
مفهوم این ارور چیست ؟ بعد از نمایش این ارور سایت من بالا نمیاد
Your website: tazohoor.ir is currently unavailable. Please contact your upstream provider for further information
متشکرم

سلام بر دوستان عزیز
مفهوم این ارور چیست ؟ بعد از نمایش این ارور سایت من بالا نمیاد
Your website: tazohoor.ir is currently unavailable. Please contact your upstream provider for further information
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
وب سایت شما توسط شرکت هاستینگ غیرفعال شده است
با شرکت هاستینگتون تماس بگیرید
سلام ممنون از توضیحتون
متاسفانه جز ایمیل هیچ راه ارتباطی با این سرویس دهنده وجود نداره و سایت خود این سرویس هم همین ارور رو میده و ظاهرا خودشون هم مشکل هاست دارند . لطفا بگید الان چه کاری میشه کرد ؟ البته این سرویس هاستینگ از سرورهای مختلفی هاست ارائه میداد که سروری که سایت من برروی آن قرار داشت هم باز نمیشه و ظاهرا مشکل اساسی براش پیش اومده چون به محض ورود به سایت سرور این پیغام ظاهر میشه
To report any network abuse or spams originating from our network please email [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Thank you for choosing World ISP Network!
دوستان اگر ممکنه منو راهنمایی کنید که در این وضعیت چه کاری میتونم بکنم !
متشکرم
فعلا كه به نظر مياد بايد صبر كنيد .. بعدشم به دنبال تعويض هاست باشيد !
مثل اینکه هاستینگ cmsserver.biz ورشکست شده و تمام سایت های این شرکت از جمله سایت خود شرکت هم غیرفعال شده
کلیه اطلاعات شرکت از دست رفته و حتی از ادرس زیر هم امکان ورود به هاست ها وجود نداره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینه عاقبت هاستینگ ارزون قیمت(البته سر من هم کلاه رفت)
علاقه مندی ها (Bookmarks)