با سلام
چگونه میتوانم برای یخش میانی صفحه که محل قرار گیری عناوینی مثل خبر ها و بطور کلی contetnt هاست پس زمینه بگذارم
این کار در فایل index انجام می شود یا فایل css؟
ممنون

با سلام
چگونه میتوانم برای یخش میانی صفحه که محل قرار گیری عناوینی مثل خبر ها و بطور کلی contetnt هاست پس زمینه بگذارم
این کار در فایل index انجام می شود یا فایل css؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما می توانید با ایجاد یک class جدید در فایل سی اس اس و قرار دادن آن کلاس در جدول مورد نظر این کار رو انجام دهید برای مثال
حالا شما هر تغییری که در کلاس ایران اس بی اس انجام دهید بر رویه آن جدول اعمال می شودکد:class="iransbs"
این نکته همباید بگم که Class شما در فایل CSS تعریف میشود.
مثلا tablecenter{ backgrouncolor:#000000}
یا علی
با سلام از توضیحاتتون ممنونم
من قبلا در فایل css یک بخش به نام mainbody دیده بودم البته منظور من قرار دادن تصویری بعنوان پس زمینه بوده بعد از این که کلاس جدید را تعریف کردم برای تغییر تصویر پس زمینه فقط mainbodyآنرا در کدام تگ فایل css بگذارم؟
یا اینکه منظورتان اینست که کلاس را در فایل cssایجاد کنم و در فایل indexhc از آن استفاده کنم
مرسی
کدام تگ در فایل css مربوط به بخش mainbody می باشد
این توضیح را استفاده کنم شبیه کاری که برای تعیین مادولهای کناری در قسمت های left و right انجام دادم و نمونه آن در سایت mambo.ir هم هست سه فایل جداگانه دارم که یکی بالای صفحه قرار میگیرد
تصویر دوم بطور اتوماتیک تمام صفحه را می پوشاند و تصویر سوم در پائین صفحه قرار می گیرد
بنابراین سه تگ باید عوض شوند برای توضیح بیشتر این صفحه را ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا من میخواهم همین کار را برای قسمت میانی صفحه انجام دهم
و دنبال تگ های آن میگردم
مرسی
سلام
ببینید....شما برای این کار احتیاج خاصی به کد نویسی در .CSS ندارید....در فایل INDEX.PHP در پوشه TEMPLATE مورد نظر میتونید تغییرات رو. انجام بدید.
با داشتن اطلاعات کافی از HTML و مقداری PHP میتونید این کار رو انجام بدید.
برای درک بهتر از CSS میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
بسیار عالی بود
ممنمونم از دوستان
علاقه مندی ها (Bookmarks)