با سلام
جستجو كردم چيزي در اين مورد نيافتم.
فرمت فايل پشتيبان گيري از بين اون 5 نوع چه باشد بهتر است؟ (ZIP - BZIP - GZIP - SQL - HTML)
با تشكر

با سلام
جستجو كردم چيزي در اين مورد نيافتم.
فرمت فايل پشتيبان گيري از بين اون 5 نوع چه باشد بهتر است؟ (ZIP - BZIP - GZIP - SQL - HTML)
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فرقی ندارن!
GZIP از همه فشرده تره و من بیشتر ترجیح میدم به این فرمت باشه
با سلام
ممنون. فقط يك موردي كه دارم اين است كه در حالت لوكال وقتي ديتابيس را بر مي گردانم پيغام خطاي تايم اوت (timeout) ميده (appsrv , php 4.4.2)
حجم ديتابيس خيلي كمه ( نيم مگا بايت) ولي اين مشكل را دارم. راستش را بخواهيد در حال تعويض هايت بر روي سرورهاي مامبولرن هستم ولي مي تورسم نتونم روي سرور ديتابيس را برگردانم و اونجا هم تايم اوت بده.
اگه امكان داره لطفاً بگوييد در حالت لوكال اين مشكل را چطور حل كنم.(ضمناً براي تست برخي كارها در حالت لوكال از ديتابيسهاي اوليهي سايتم استفاده ميكنم كه داراي حجمي حدود 170 كيلو ميباشد)
در مورد سرور هم آيا فكر ميكنيد مشكلي پيش آيد؟
ممنون
اگر سایت شما از کنترل پنل cpanel استفاده میکند ، مامبوسرور به طور رایگان اطلاعات شما را بدون هیچگونه اشکالی در پایگاه داده ها و غیره منتقل میکند.
پس خیالتون راحت باشه
انتقال توسط مامبوسرور وجود ندارد زيرا هاست من plesk8 است. مجبورم مامبو را مجدد نصب كنم و ديتابيس را دستي برگردانم.
در مورد لوكال هم اگه اشكالي نداره توضيحي دهيد؟ ممنون
سلام
اگر حجم دیتابیس 170 کیلو هست پس خروجی فایل رو همون sql انتخاب کنید ...
این فایل رو ایمپرت کنید اگر مشکلی بود بیان کنید ...
یا علی
سلام
1) حجم ديتابيس حدود 540 كيلو است. در حالت لوكال تايم اوت ميده. هنوز نتونسيتم مشكل رو روي لوكال حل كنم. نمي دانم بايد چكار كرد.
2) با توجه به اينكه ميخواهم هاست خود را به هاست مامبولرن تغيير دهم و امكان انتقال هم وجود ندارد( زيرا در حال حاضر هاست من پلسك 8 است) كمي نگرانم كه روي هاست هم تايم اوت دهد. اگر چنين اتفاقي روي سرور مامبولرن افتاد چه راهي را پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
شما از چه طریقی پشتیبان میگیرید ؟ phpmyadmin؟
نسخه mysql شما چنده ؟
اگه طبق آموزش پشتیبان گیری از طریق phpmyadmin عمل کنید مشکلی پیش نمیاد
سلام
از طريق كنترل پنل مامبو بك آپ ميگيرم. مامبو 4.6.1P
چرا phpmyadmin? پس پشتيبان گيري مامبو چيه؟ اگه اين پشتيبان گيري كارامد نيست پس چرا وجود داره؟
من با phpmyadmin كاري ندارم. من با مامبو پشتيبان گيري ميكنم.
ممنون
سلام
کارآمدهست اما میبینید که الان با تنظیمات هاست فعلی شما مشکل داره !
پس بهتره از PHPMyAdmin استفاده کنید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)