با سلام
چه طور می تونم تعداد مطالب تو صفحه ی اول رو بیشتر کنم یعنی به طور کامل تا آخر صفحه مطالب پشت سر هم باشند و پایین مطالب دیگه آرشیو نشند .

با سلام
چه طور می تونم تعداد مطالب تو صفحه ی اول رو بیشتر کنم یعنی به طور کامل تا آخر صفحه مطالب پشت سر هم باشند و پایین مطالب دیگه آرشیو نشند .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه كنيد.
قبل از ارسال پست لطفا جستجو نماييد.
[quote author=آبتين link=topic=7475.msg42848#msg42848 date=1184423900]
آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه كنيد.
قبل از ارسال پست لطفا جستجو نماييد.
[/quote]
سلام
من تازه این مطلب را دیده ام و خیلی هم به آن نیاز دارم!
متاسفانه لینک تمامی عکس های موجود در آموزش فوق از کار افتاده و چون آموزش تصویری است چیزی از آن سر در نیاوردم :
اینم لینک یکی از عکس ها:
صفحه که باز می شود حاوی پیغام زیر است:کد:http://www.parchin.ir/workshop/front_page/front-1.gif
از مدیران سایت خواهش می کنم تصاویر آموزش فوق را اصلاح نمایند...کد:This Account Has Been Suspended Please contact the billing/support department as soon as possible.
تصاویر تصحیح شده متنها همه در سایت جدید مامبولرن بالا خواهد آمد
[quote author=مجید link=topic=7475.msg89101#msg89101 date=1223127572]
تصاویر تصحیح شده متنها همه در سایت جدید مامبولرن بالا خواهد آمد
[/quote]
منظورتونو نفهمیدم ...من هنوز هم تصاویر آموزش فوق را در صفحه مربوطه ندارم....اگر لینک صفحه اصلاح شده را دارید لطف کنید..
راستی سایت جدید مامبولرن یعنی ...؟ ! :
کمی صبر کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)