-
پاسخ : بهینه سازی لینک ها برای موتور جستجوگر
بازهم متوجه نمی شم . این فایل باید پسوندش مثل خودش باشه یعنی نتیجه ی نهاییش بشه htaccess.htaccess یا اینکه فقط اول اسمش یه نقطه گذاشت : htaccess.txt. یا اینکه هیچکدوم ، نه پسوند داشته باشه و نه هیچ چیز دیگه جز یه نقطه اضافه یعنی نتیجه بشه htaccess.
باید به این صورت باشه htaacess. یعنی در واقع این فایل فقط پسوند داره و اسم نداره که پسوندشم همون htaccess هست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-15-2008 03:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ممنون ار پاسخ شما . ولی یک مشکل عمده ی دیگه و اون اینه که حالا لینک های سایتم ز کل به هم ریخته.
این چیزی که قبلا فرموده بودند باید نصب شه چیه؟ و apach هم نمی فهمم چیه>>
-
-
در تنظیمات کلی بهینه سازی برای موتورهای جستجو رو فعال کنید، فایل htaccess.txt رو هم تبدیل کنید به htaccess.
الان مشکل چیه ؟ چی باید نصب بشه ؟!
توصیه میکنم یکم تو اینترنت جستجو کنید و در مورد نحوه مدیریت وب سایت دانشتون رو بالاتر ببرید.
-
-
سلام
من هم دقیقا روی هوار تا سایت مامبویی و روی چند تا سرور همین مشکل رو دارم
هیچ وقت هم نتونستم این گزینه رو فعال کنم چون حتی با تغییر نام اون فایل هم مشکل خراب شدن لینک ها و ... بوجود میاد و تا وقتی هم که دوباره اون گزینه رو غیر فعال نکردم این مشکل وجود داره
من که با جستجو در اینترنت و ... چیزی دستگریم نشد و کامل ترین مطالبی که در این مورد پیدا کردم تو همین سایت بود که اونها هم مشکلم رو برطرف نکردن
ممنون میشم یه نفر که موفق به انجام این عمل روی سایتش شده یه توضیح بده، شاید نکته ای چیزی داره و ما رعایت نمیکنیم
-
-
دست شما درد نکنه! به هر حال ما بی سوادیم، شما به بزرگی خودتون ببخشید !
اما در چند پست بالاتر محمد خان فرمودن:
1- وب سرور شما باید Apache باشه
2- نصب باشه
3- فایل فوق تغییر نام پیدا بکنه!
من کار سوم رو انجام دادم اما هر چی گشتم ندیدم که راجع به mod_rewrite توضیحی باشه یا راجع به apach
-
-
سلام
تو phpinfo ببین...
یا علی علیه السلام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)