سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: مشکل در پیدا نکردن نسخه فارسی smf v1.7 و مشکل در ما&

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در پیدا نکردن نسخه فارسی smf v1.7 و مشکل در ما&

با عرض سلام و خسته نباشید
    سه مشکل اساسی دارم لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
    1.این مشکل از دانلود و نصب ماژول polltex v1.1 از سایت mambo.ir بوجود آمده این ماژول که باید نظر سنجی حرفای را در صفحه اول نمایش می داد این کار را انجام نداده و مشکلی نیز بوجود آورده مشکل از آنجاست که پز از اینکه فهمیدم خود سایت مامبولرن این ماژول را در نسخه بالاتر دارد بر آن شدم که مازول قبلی را حذف و ماژول جدید که درست هم کار می کند را نصب نمایم ولی با حذف این ماژول لیست بلند بالایی از لینکهای سایت در آخر هر صفحه بصورت نوشته ظاهر گردید  :'( که با نصب همان ماژول v1.1و فعل کردنش از بین رفت خلاصه من نمی توانم این ماژول را حذف و ماژول جدید که درست هم کار می کند را نصب نمایم.

2.تا کنون نتوانستم نسخه فارسی ده از smf v 1.7 که در سایت اصلی موجود است بیابم چون در سایت اصلی pack فارسی نسخه v1.5 موجود است و با نصب این pack روی v1.7مشکل عمده ای در ورود و خروج کاربر و همچنین وارد نشدن به بخشها وجود دارد لطفا در این ضمینه راهنمایی کنید
    در ضمن من از مامبو فوق حرفی همین سایت استفاده می کنم و نمی خواهم smf را با مامبو پک کنم چون مشکلات بچه ها را دیده ام ولی در نصب این انجمن بصورت مجزا نیز دارای اشکال هستم. :'(

3.همچنین در آپلود و نصب کامپوننت eWeather نیز مشکل دارم در موقعی که این کامپوننت را از روی هارد برای نصب انتخاب می کنم بعد از دقایقی پیامی مبتنی بر این که در انتقال پوشه image مشکل وجود دارد نصب متوقف می شود قابل ذکر است که این کامپوننت 2mb حجم دارد راستی تمام پرمیشن ها برای هر کامپوننت دیگر درست می باشد لطفا راهنمایی نمایید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی