-
nuke to mambo
من هم اكنون در سايت خودم از نيوك استفاده مي كنم اما بنا به دلايلي تصميم گرفتم كه اون رو جايگزين مامبو كنم ايا روشي هست كه بشه اطلاعاتي رو كه در نيوك دارم رو تبديل كن به نحوي كه امكان استفاده از اونها در مامبو وجود داشته باشه در غير اينصورت حد اقل يوزر ها بتوانند با همان نام كاربري و پسورد قبلي وارد سايت بشه[ftp][/ftp]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-20-2007 08:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : nuke to mambo
جستجوي من به اينجا رسيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توجه: اين برنامه به هيچ وجه تست نشده و كاركد اون تضمين نميشه. لطفا ابتدا اون رو روي لوكال تست كنيد و در صورتي كه نتيجه مثبت گرفتيد بر روي سايت خودتون اعمال كنيد.
-
-
خیلی ممنون !
من تست می کنم نتیجه رو میگم
-
-
آقا این لینکی که دادید درست نیست ، لطفا یه چک کنید/
-
-
دوست من لینک درست هست
ظاهرا سایت mamboexchnage دان هست کمی صبر کنید
-
-
فایل بالایی را میتونید از این نشانی هم بگیرید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی تنها برای تبدیل کاربران نیوک به مامبو است نه برای همه بخشها. فایل برای نیوک قدیمی درست شده و شاید روی جدیدها کار نکنه.
راستش من هم دارم تارنمایم را از نیوک به مامبو تبدیل میکنم و از اسکریپت زیر کمک گرفتم
که البته یوزر ها را خیلی خوب منتقل میکنه ولی خبرها را برای من از 149 خبر تنها 13 خبر را منتقل کرد و هر کاری کردم دیگر خبری منتقل نکرد. گمان کنم دستی اینکار بشه خیلی بهتره. همینکه کاربران را منتقل کرد خودش خیلی کاره چون چند هزار کاربر دارم.
اگر شما هم راه بهتر و دیگری دارید بفرمایید تا آنرا هم آزمایش کنم.
-
-
[quote author=izone link=topic=7587.msg48194#msg48194 date=1189154359]
راستش من هم دارم تارنمایم را از نیوک به مامبو تبدیل میکنم و از اسکریپت زیر کمک گرفتم
که البته یوزر ها را خیلی خوب منتقل میکنه ولی خبرها را برای من از 149 خبر تنها 13 خبر را منتقل کرد و هر کاری کردم دیگر خبری منتقل نکرد. گمان کنم دستی اینکار بشه خیلی بهتره. همینکه کاربران را منتقل کرد خودش خیلی کاره چون چند هزار کاربر دارم.
اگر شما هم راه بهتر و دیگری دارید بفرمایید تا آنرا هم آزمایش کنم.
[/quote]
سلام فرهاد جان
من از اون اسکریپت بالایی استفاده کردم همانطور که قبلا هم وستان اشاره کرده بودند اون اسکریپت در نسخه های جدید نیوک کار نمیکنه و من شخصا این موضوع رو تست کردم. ضمنا از شما بخاطر معرفی این اسکرپیت جدید ممنونم چون من هم در سایت خودم بالای 12000 یوزر داشتم که مایل به از دست دادنشون نبودم و به امید خدا سایت پایگاه اطلاع رسانی مهندسین برق رو به نام دامین جدیدی به زودی آپلود خواهم نمود.
راستی اگه ممکنه مختصری در مورد نحوه استفاده از این اسکریپت توضیحاتی بفرماید
با تشکر
-
-
به به اشکان جان. خوبید. کم پیدا شدید؟ هر جا هستید پیروز و تندرست باشید.
این اسکریپت دومی را من خیلی آزمایش کردم. البته هنوز نرسیدم که کدهاش را درست و خوب نگاه کنم. ولی تا حدودی کار میکنه.
راه بهره گیری:
1- شما باید دیتابیس نیوک و مامبو را یکجا داشته باشید. پیشنهاد من اینه که شما اگر در هاستتان اجازه داشتن دو یا چند دیتابیس دارید اینکار را انجام بدید:
- به سی پنل بروید و یک دیتابیس جدید درست کنید. برای نمونه mambo. توجه کنید که به این دیتابیس نباید یوزر اضافه کنید. یعنی هیچ کسی دسترسی به این نداشته باشه. یوزر را بعدا درست خواهید کرد.
- به phpMyAdmin بروید. در آنجا دیتابیس نیوک را انتخاب کنید. پس از ورود به دیتابیس نیوک در منوی بالا روی Operations بزنید. در آنجا در بخش Copy database to و در فیلد زیر آن نام دیتابیس جدید را کامل بنویسید. برای نمونه اگر نام دامنه شما ashkan.com است نام دیتابیس شما ashkan_mambo خواهد بود.
- در زیر گزینه Structure and data را انتخاب کنید و گزینه CREATE DATABASE before copying را انتخاب نکنید! زیر آن نیز گزینه Switch to copied database را انتخاب کنید که زمانیکه عملیات تمام شد به دیتابیس جدید شما یعنی مامبو بره.
اینکار بسته به بزرگی دیتابیس شما کمی زمان میبره و زمانیکه کپی کرد میره در دیتابیس جدید.
- حال به سی پنل بروید و برای دیتابیس جدیدی که ساختید (و هم اکنون تیبلهای نیوک را در آن کپی کردید) یک یوزر با پسورد بسازید.
- سپس یک نسخه جدید از مامبو نصب کنید و مشخصات همین دیتابیس جدید را بهش بدید. توجه کنید که در زمان نصب تیک بخشی که میگه "نصب داده های نمونه" یا یک همچین چیزی را بردارید تا دیتابیسی که مامبو نصب میکنه کاملا خالی باشد. این خیلی مهمه.
- پس از نصب دیگه شما هم دیتابیس مامبو و هم نیوک را یکجا دارید + اینکه شما روی دیتابیس نیوک اصلی کار نمیکنید که اگر خراب بشه مهم نیست. 
- از مدیریت مامبو این کامپوننت ezphpnuke را که گرفتید نصب کنید. پس از نصب به کامپوننتها و این کامپوننت بروید. دقت کنید که اطلاعات داده شده در زیر بخش phpNuke Site Configuration درست باشد.
- در آنجا گزینه های گوناگونی برای انتقال دارید. من راههای گوناگونی را رفتم که از دید من بهترین کار این است.
ابتدا 5 گزینه نخست را که زیر بخش Conversion from phpNuke to Mambo تبدیل کنید. بقیه را تیک نزنید.
سپس گزینه های Categories و Main Content را باهم تیک بزنید و تبدیل کنید. البته چون ریموزیتوری و برنامه های دیگر را نصب نکردید جلوی آنها با قرمز اخطار داده شده که آنها را تیک نزنید بهتره.
در اینجا اگر خبرهای تارنمای شما خیلی باشد پس از اینکه روی دکمه Convert در بالا زدید و گذشت زمانی به شما سرور یک خطا میده و صفحه سفید میشه. برای من تنها 13 خبر اولی را توانست تبدیل کنه.
بقیه کار را هم اگر خواستید همینگونه ادامه دهید.
من تالار گفتمان را جداگانه تبدیل خواهم کرد حالا یا به |smf یا به همین بی بی جداگانه.
امیدوارم که کمکی کرده باشم.
-
-
-
فراموش کردم یک نکته مهم را بگم.
پس از اینکه یوزر ها تبدیل کردید حتما به بخش کاربری مامبو برید و یک کاربر جدید با یک نام دیگر بسازید و به اون دسترسی مدیر کل یا سوپر ادمین بدید. اگر اینکار را نکنید زمانیکه از بخش مدیریت خارج میشید دیگر نمیتونید وارد بشید با یوزر ادمین. :-[
-
-
فرهاد جان از ارائه اطلاعات بسیار خوب و تجربیات ارزشمند تون بسیار ممنون با استفاده از راهنمایی ها شما حتما یوزرهای خودم رو تبدیل به مامبو می کنم و در مورد خبر ها هم هر چقدر رو برگردوند مهم نیست بقیه اخبار رو دستی وارد می کنم. راستی تا حالا دیتابیسی با حجم 56 مگا بایت رو در لوکال ایمپورت کردی؟ یه مشکلی در این مورد داشتم ممنون میشم اگه تجربه ای در این خصوص داشته باشی کمکم کنی. اگه هم نشد مهم نیست روی هاست تست می کنم.
راستشو بخواهی من فعلا مشغول گذراندن خدمت سربازی هستم و به امید خدا تا اول اسفند 86 (February 20-2008) سربازی تموم میشه و بیشتر میتونم خبر دوستانی چون شما و بهزاد عزیز رو بگیرم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)