-
پاسخ : nuke to mambo
اقا من بالاخره با مشقت زیاد موفق شدم دیتابیس بزرگ سایت نیوکم رو در phpmyadmin هاستم آپلود کنم اما مطابق با دستورات پیشرفتم با این تفاوت که:
1-چون فایل ها و دیتابیسم رو از قبل از روی هاست حذف کرده بودم یک دیتابیس جدید ساختم و فایل sql سایت رو توی اون ایمپورت کردم
2- مامبو را اپلود کردم و روی همان دیتابیسی که نیوک رو ایمپورت کرده بودم نصب کردم
3-بعد از ورود به مدیرت سایت مامبو کامپوننت com_ezphpnuke رو نصب کردم که به من پیام خطا داد که پوشه media امکان ویرایش نداره به همین منظور پرمیشن اون رو به 777 تغییر دادم
4- مجدد این کامپوننت رو نصب کردم با موفقیت نصب شد. اما بعد از مراجعه به لیست کامپوننت ها و اجرای کامپننت com_ezphpnuke صفحه رفرش میشد و همون صفحه اصلی مدیریت سایت رو نشون می داد
5- از روی سایت چک کردم دیدم توی پوشه کامپوننت ها پوشه ای به نام کامپوننت com_ezphpnuke ایجاد نشده به همین خاطر از طریق برنامه هایی که امکان اتصال به ftp رو فراهم می کنن در پوشه کامپوننت ها پوشه ای به نام com_ezphpnuke ایجاد و فایل های لازم رو داخلش کپی کردم
اما متاسفانه باز با موجود این کار وقتی از لیست کامپوننت ها کامپوننت com_ezphpnuke رو اجرا می کنم صفحه رفرش شده و همون صفحه اصلی مدیریت سایت رو نشون میده
لطفا من رو راهنمایی کنید و بفرمایید مشکل کار از کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-23-2007 06:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)