به به اشکان جان. خوبید. کم پیدا شدید؟ هر جا هستید پیروز و تندرست باشید.
این اسکریپت دومی را من خیلی آزمایش کردم. البته هنوز نرسیدم که کدهاش را درست و خوب نگاه کنم. ولی تا حدودی کار میکنه.
راه بهره گیری:
1- شما باید دیتابیس نیوک و مامبو را یکجا داشته باشید. پیشنهاد من اینه که شما اگر در هاستتان اجازه داشتن دو یا چند دیتابیس دارید اینکار را انجام بدید:
- به سی پنل بروید و یک دیتابیس جدید درست کنید. برای نمونه mambo. توجه کنید که به این دیتابیس نباید یوزر اضافه کنید. یعنی هیچ کسی دسترسی به این نداشته باشه. یوزر را بعدا درست خواهید کرد.
- به phpMyAdmin بروید. در آنجا دیتابیس نیوک را انتخاب کنید. پس از ورود به دیتابیس نیوک در منوی بالا روی Operations بزنید. در آنجا در بخش Copy database to و در فیلد زیر آن نام دیتابیس جدید را کامل بنویسید. برای نمونه اگر نام دامنه شما ashkan.com است نام دیتابیس شما ashkan_mambo خواهد بود.
- در زیر گزینه Structure and data را انتخاب کنید و گزینه CREATE DATABASE before copying را انتخاب نکنید! زیر آن نیز گزینه Switch to copied database را انتخاب کنید که زمانیکه عملیات تمام شد به دیتابیس جدید شما یعنی مامبو بره.
اینکار بسته به بزرگی دیتابیس شما کمی زمان میبره و زمانیکه کپی کرد میره در دیتابیس جدید.
- حال به سی پنل بروید و برای دیتابیس جدیدی که ساختید (و هم اکنون تیبلهای نیوک را در آن کپی کردید) یک یوزر با پسورد بسازید.
- سپس یک نسخه جدید از مامبو نصب کنید و مشخصات همین دیتابیس جدید را بهش بدید. توجه کنید که در زمان نصب تیک بخشی که میگه "نصب داده های نمونه" یا یک همچین چیزی را بردارید تا دیتابیسی که مامبو نصب میکنه کاملا خالی باشد. این خیلی مهمه.
- پس از نصب دیگه شما هم دیتابیس مامبو و هم نیوک را یکجا دارید + اینکه شما روی دیتابیس نیوک اصلی کار نمیکنید که اگر خراب بشه مهم نیست.
- از مدیریت مامبو این کامپوننت ezphpnuke را که گرفتید نصب کنید. پس از نصب به کامپوننتها و این کامپوننت بروید. دقت کنید که اطلاعات داده شده در زیر بخش phpNuke Site Configuration درست باشد.
- در آنجا گزینه های گوناگونی برای انتقال دارید. من راههای گوناگونی را رفتم که از دید من بهترین کار این است.
ابتدا 5 گزینه نخست را که زیر بخش Conversion from phpNuke to Mambo تبدیل کنید. بقیه را تیک نزنید.
سپس گزینه های Categories و Main Content را باهم تیک بزنید و تبدیل کنید. البته چون ریموزیتوری و برنامه های دیگر را نصب نکردید جلوی آنها با قرمز اخطار داده شده که آنها را تیک نزنید بهتره.
در اینجا اگر خبرهای تارنمای شما خیلی باشد پس از اینکه روی دکمه Convert در بالا زدید و گذشت زمانی به شما سرور یک خطا میده و صفحه سفید میشه. برای من تنها 13 خبر اولی را توانست تبدیل کنه.
بقیه کار را هم اگر خواستید همینگونه ادامه دهید.
من تالار گفتمان را جداگانه تبدیل خواهم کرد حالا یا به |smf یا به همین بی بی جداگانه.
امیدوارم که کمکی کرده باشم.
-

علاقه مندی ها (Bookmarks)