میخواستم ببینم کسی میتونه در مورد Authorize.net در قسمت Payment Systems بیشتر توضیح بده? من credit cart دارم ولی نمیدونم که کل این قضیه به چه شکلی هست.
ممنون میشم اگه کسی توضیح جامعی در این مورد بده

میخواستم ببینم کسی میتونه در مورد Authorize.net در قسمت Payment Systems بیشتر توضیح بده? من credit cart دارم ولی نمیدونم که کل این قضیه به چه شکلی هست.
ممنون میشم اگه کسی توضیح جامعی در این مورد بده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
CC رو تو پی پال وریفای کن و از پی پال استفاده کن.
محمد جان راجع به CC میدونم. الانم لنگ این نموندم که از چه روش پرداخت استفاده کنم. هدفم این بود که راجع به این سیستم یه چیزی یاد بگیرم. بازم ممنون
Paypal
سریع مطمئن و راحت!
بهتر از این چی میخوای؟
محمدجان من فارسی نوشتم ولی حال باز یه بار دیگه تکرار میکنم شاید این دفعه ....
محمد جان راجع به CC میدونم. الانم لنگ این نموندم که از چه روش پرداخت استفاده کنم. هدفم این بود که راجع به این سیستم یه چیزی یاد بگیرم. بازم ممنو
منم فارسی نوشتم!
شما سوال مامبویی دارید بپرسید!
تو قسمت کامپوننت ها داری در مورد یه بانک خارجی میپرسید؟
تشریف ببرید سایتشون و مطالعه کنید ببینید چی به چیه! اونم یکی مثل پی پاله که به شما نمیده خدمات!
به 13 زبون زنده دنیا هم میتونم براتون بنویسم! بنویسم؟
دوست عزیز این سئوال در مورد یک بانک خارجی نیست. این جز یکی از option های VritueMarte. من نمیدونم کجای این سئوال برای شما ابهام برانگیزه که شما اینجوری جواب میدید من چیزه دیگهای دارم میپرسم وشما چیز دیگهای جواب میدید. من دوبار عرض کردم که کاملا راجع به Paypal و خدماتش میدونم ولی شما هنوز اصرار داری که از روش دیگهای استفاده نشه بجز Paypal, دوست عزیز من وقتی در مورد چیزی اطلاعی ندارم سعی میکنم راجع بهش تحقیق کنم وقتی که ازش سر در اوردم اون موقع میتونم در موردش نظر بدم, ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه. شما هم اگه در این مورد اطلاعی نداری مجبور نیستی و وظیفه ای نداری جواب بدی یا اینکه جواب سئوال رو با روش دیگه ای بدی. مگه غیر از اینه که هدف در این انجمن یادگیریه? یادش بخیر اون موقعی که فقط جناب فیروزمندان جوابگوی سئوالهای بچه ها بودن هیچ وقت یه همچین جوابهایی به کسی نمیدادن. در هر صورت از اولش ازت تشکر کردم بازم میگم ممنون.
راستی یه فرق اساسی بین paypal و Authorize.net اینه که در paypal در مرحله اخر موقع پرداخت مشتری از سایت برده میشه به سایت paypal وبعد از پرداخت دوباره برگردونده میشه به وبسایت ولی با Authorize.net همه پروسه خرید در سایت انجام میشه.
دوست عزیز من الان روی سایت خودم همه نحوه پرداخت این کامپوننت رو دارم!
تمامی موارد بالا رو هم میدونم.
اما سوال شما این نبود که نحوه خرید چه فرقی میکنه شما نوشتید!
این یعنی توضیح سیسنم اون بانک نه سیستم خرید!میخواستم ببینم کسی میتونه در مورد Authorize.net در قسمت Payment Systems بیشتر توضیح بده? من credit cart دارم ولی نمیدونم که کل این قضیه به چه شکلی هست
ضمن اینکه اینجا یه انجمن آزاد هست. ما وظیفه ای به پاسخگویی به کسی نداریم. دعوتنامه هم نفرستادیم.
مشکلی هم دارید طبق قوانین انجمن عمل کنید.
متشکرم
دوست عزیز شاید این روش روی Vitue Marte شما نصب نیست, ولی محض اطلاع شما هدف یادگیری سیستم بانکی نیست, لطفا سئوال من رو نپیچون, وقتی در Virtue Mart این روش رو انتخاب میکنه بعدش باید یک سری setting هارو تنظیم کنی که لازمش داشتن یک اکانت از Authorize.net من گفتم شاید کسی اینجا از ین روش قبلا استفاده کرده که بتونه راهنمایی بکنه فکر نمیکردم که شما میایو میگی که همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای هم دعوتنامه نفرستادیم. ;D
دوست عزیز نسخه 1.0.12 در حال حاضر نصب و داره به خوبی کار میکنه!
این امکان هم من اضافه کردم به سیستم
شما برای این کار باید:
1- عضو اون سایت بشید
2- یکی از سه مدل حساب رو انتخاب کنید.
3- Transaction ها هم از طریق شماره کاربری شما که در تنظیمات انجام میدید وریفای و به حساب شما واریز میشه!
نکته مهم در استفاده از این نوع سرویس هایی که در سایت خودتون به اتمام میرسند و به سایت اصلی مراجعه نمیکنند اینه که شما باید حتما SSL رو نصب کنید
اگر نکنید
1- بانک به شما امکان رو نمیده
2- اگه بده و بفهمند اکانتتون ساسپند میشه!
3- کاربر اطمینان نمیکنه بخره!
کافی بود؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)