سلام
امكان بك آپ گيري اتوماتيك وجود داره؟
برنامه اي بجز smf java backup ميگم
چيزي كه يا هاست به هاست بك آپ بگيره از ديتابيس
يا اينكه ايميل كنه بك آپ ديتابيس رو
ممنون
يا علي

سلام
امكان بك آپ گيري اتوماتيك وجود داره؟
برنامه اي بجز smf java backup ميگم
چيزي كه يا هاست به هاست بك آپ بگيره از ديتابيس
يا اينكه ايميل كنه بك آپ ديتابيس رو
ممنون
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نه متاسفانه چنین امکانی وجود نداره
کار خیلی ساده ای هست :
چه SMF و چه مامبو یا هر پرتال یا ... دیگه
شما کافیه یک اسکریپت بنویسید که دیتابیس شما رو به ایمیل شما بفرسته ( 3-4 خط کد )
این اسکریپت رو در قسمت Cron Jobs سی پنل قرار بدید و تنظیم کنید که هر روز یا ... اجرا بشه
بدین ترتیب شما یک بکاپ اتوماتیک خواهید داشت
یاعلی
ممنون محسن جانلطف عظيمي كردي
![]()
از طریق سی پنل یه جایی هست که میشه فول بک آپ گرفت و اون رو به ایمیل ارسال کرد
من هر چی ارسال می کنم چیزی باهاش attach نیست و فقط یک گزارش ساده هست
کیتونید منو راهنمایی کنید که چطور خود فایل رو هم به ایمیلم منتقل کنم ؟
دوست عزیز اگر اون قسمت رو بدقت مطالعه کنید نوشته که فقط گزارش رو ارسال میکنه
ضمن اینکه بیشتر از 5 مگابایت در سیستم ایمیل یک نامه HUGE حساب میشه!
شما این حجم (حتی 10 مگابایت) رو نمیتونید به هیچ وجه ارسال و دریافت کنید!!!
[quote author=فیروزمندان link=topic=7626.msg43524#msg43524 date=1185031798]
کار خیلی ساده ای هست :
چه SMF و چه مامبو یا هر پرتال یا ... دیگه
شما کافیه یک اسکریپت بنویسید که دیتابیس شما رو به ایمیل شما بفرسته ( 3-4 خط کد )
این اسکریپت رو در قسمت Cron Jobs سی پنل قرار بدید و تنظیم کنید که هر روز یا ... اجرا بشه
بدین ترتیب شما یک بکاپ اتوماتیک خواهید داشت
یاعلی
[/quote]
میشه همین 3 4 خط رو اینجا بذارید تا هم من هم باقی دوستان بتونیم ازش استفاده کنیم؟
( یه سئوال توی پرانتز : بک آپی که اینجوری گرفته میشه بک آپ کامل و مطمئنیه ؟؟ خصوصا برای Mambo و SMF ؟؟؟ )
سلام
من به زودي يه مقاله قرار ميدمولي كدش رو هم تا امشب 1-2 ساعت ديگه براتون ميگذارم
بك آپ هاي من كه كامل بودن تا حالا
يا علي
سلام
اين كد هست
لطفا قسمت هايي كه **** xxxxxxx **** داره رو ويرايش كنيد.
سعي ميكنم به زودي يه مقاله كامل تو سايت قرار بدم
کد:<?php $dbhost = '****localhost****'; $dbuser = '****user****'; $dbpass = '****password****'; $dbname = '****databasename****'; $savepath = "/home/****username****/backup_mysql"; $send_email = "yes"; $to = "YourEmail"; $from = "FromEmail"; $senddate = date("j F Y"); $subject = "Full backup of $dbname completed - $senddate"; $message = "See attached zip file for mysqldump of $dbname"; $use_gzip = "yes"; $remove_sql_file = "yes"; $remove_gzip_file = "yes"; // Do not Modify below this line! It will void your warranty! Nah, go crazy go nuts $date = date("mdy-hia"); $filename = "$savepath/$dbname-$date.sql"; passthru("mysqldump --opt -h$dbhost -u$dbuser -p$dbpass $dbname >$filename"); if($use_gzip=="yes"){ $zipline = "tar -czf ".$dbname."-".$date."_sql.tar.gz $dbname-$date.sql"; shell_exec($zipline); } if($remove_sql_file=="yes"){ exec("rm -r -f $filename"); } if($use_gzip=="yes"){ $filename2 = "$savepath/".$dbname."-".$date."_sql.tar.gz"; } else { $filename2 = "$savepath/$dbname-$date.sql"; } if($send_email == "yes" ){ $fileatt_type = filetype($filename2); $fileatt_name = "".$dbname."-".$date."_sql.tar.gz"; $headers = "From: $from"; // Read the file to be attached ('rb' = read binary) $file = fopen($filename2,'rb'); $data = fread($file,filesize($filename2)); fclose($file); // Generate a boundary string $semi_rand = md5(time()); $mime_boundary = "==Multipart_Boundary_x{$semi_rand}x"; // Add the headers for a file attachment $headers .= "\nMIME-Version: 1.0\n" ."Content-Type: multipart/mixed;\n" ." boundary=\"{$mime_boundary}\""; // Add a multipart boundary above the plain message $message = "This is a multi-part message in MIME format.\n\n" ."--{$mime_boundary}\n" ."Content-Type: text/plain; charset=\"iso-8859-1\"\n" ."Content-Transfer-Encoding: 7bit\n\n" . $message . "\n\n"; // Base64 encode the file data $data = chunk_split(base64_encode($data)); // Add file attachment to the message $message .= "--{$mime_boundary}\n" ."Content-Type: {$fileatt_type};\n" ." name=\"{$fileatt_name}\"\n" ."Content-Disposition: attachment;\n" ." filename=\"{$fileatt_name}\"\n" ."Content-Transfer-Encoding: base64\n\n" . $data . "\n\n" ."--{$mime_boundary}--\n"; // Send the message $ok = mail($to, $subject, $message, $headers); if ($ok) { echo "<h4><center>Database backup created and sent! File name $filename2</center></h4>"; } else { echo "<h4><center>Mail could not be sent. Sorry!</center></h4>"; } } if($remove_gzip_file=="yes"){ exec("rm -r -f $filename2"); } ?>
موفق باشيد
*** اين كد رو من ننوشتم ولي يادم نيست الان از كجا گيرم اومده، هر كي نوشته خدا خيرش بده
به هر حال اگه اين كد به درد كسي خورد جاي تشكرش دعاي فرج بخونه ما هم مشكلاتمون با همون حل ميشه
يا علي
سلام
اي بابا! نشد ما يه پست كامل و درست حسابي بگذاريم
عزيز
رو هم ويرايش كنکد:$to = "YourEmail"; $from = "FromEmail";
يا علي
علاقه مندی ها (Bookmarks)