سلام
خسته نباشيد
ميخوام مامبو رو كلا از رو سرور حذف كنم بدون اينكه اطلاعات ذخيره شده حذف بشه مخصوصا اعضاي سايت.بعدش دوباره بسته مامبو رو آپلود و نصب كنم..بايد چيكار كنم.مراحل انجام اين كار رو بگين من انجام بدم.
ممنون از لطفتون :-[

سلام
خسته نباشيد
ميخوام مامبو رو كلا از رو سرور حذف كنم بدون اينكه اطلاعات ذخيره شده حذف بشه مخصوصا اعضاي سايت.بعدش دوباره بسته مامبو رو آپلود و نصب كنم..بايد چيكار كنم.مراحل انجام اين كار رو بگين من انجام بدم.
ممنون از لطفتون :-[
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر هیچ کامپوننت و ماژول ومامبوت و قالب جدیدی نصب نکرده اید تمام فایل های موجود در هاست را بجز فایل configuration.php را حذف کنید بعد فایل فشرده مامبو را به هاست آپلود کنید و زیپ آن را باز کنید و سطح دسترسی ها را ست کنید و استفاده نمایید
ولی اگر کامپوننت و ماژول ومامبوت و قالب جدیدی نصب کرده اید از فایل های آنها رو هارد کپی کنید که دوباره آپلود نمایید یک کپی هم از فایل configuration.php رو هارد داشته باشید بد نیست.
یا علی/خداحافظ
ممنون
آيا كساني كه عضو شدن مشخصاتشون از بين ميره ؟
من مطلب هم دادم .چيكار كنم كه مطالبم پاك نشه ؟
همه كانپوننت ها رو كه نميشه كپي گرفت كار سختيه.
فقط ميخوام مطالبي كه تو مجموعه و بخش ريختم و مشخصات اعضا نابود نشه.
???
اطلاعات و اعضای شما در دیتابیس هست.
پس ديتابيس نبايد حذف بشه درسته؟
يه خورده بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم
نبايد backup گيري كنيم ؟
نه....با حذف دیتا بیس..کل اطلاعاتتون از بین میره !!
شما بهتره که به گفته آقای احمدزاده عمل کنید ...
در ضمن..داشتن بک آپ از دیتا بیس یک چیزه ضروریه و اگه بتونید هفته ای یک بار این کار رو کنید ..چه بهتر !! ( اگه هر روز آپ دیت میکنید ).
آموزش بك آپ گرفتن رو ميگيد ؟؟؟ :![]()
در اولین فرصت آموزش بکاپ گیری هم نوشته میشه و در سایت قرار میگیره . شما درخواستهای خودتون مبنی بر نوشتن آموزش رو در قسمتی که جدیدا در انجمن باز شده مطرح کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
کسی از مدیران اصلی سایت الان حضور داره لطفا جوابمو بدید.کار فوری دارم.
عزیز مدیران تیم که تا حالا سریع جوابتون رو دادن!
برای گرفتن BackUp از دیتا بیس سایتتون اگه از phpMyAdmin استفاده میکنید (مورد استفاده در اکثر سیستم های لینوکسی و ویندوزی) به قسمت Export برید و یه بکاپ کامل از بانک اطلاعاتی تون بگیرید
علاقه مندی ها (Bookmarks)