سلام دوستان ...
من تا الان از مامبو استفاده می کنم اما این طور که یادمه مامبو لرن از جوملا هم پشتیبانی می کنه ؟! درسته ؟ من می خوام اگه بشه تبدیل کنم به این سیستم یعنی جوملا از مامبو 4.6.1p میشه ؟

سلام دوستان ...
من تا الان از مامبو استفاده می کنم اما این طور که یادمه مامبو لرن از جوملا هم پشتیبانی می کنه ؟! درسته ؟ من می خوام اگه بشه تبدیل کنم به این سیستم یعنی جوملا از مامبو 4.6.1p میشه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کی گفته ما از جوملا پشتیبانی می کنیم ؟!
ضمن اینکه کار خیلی اشتباهی می کنید اگر بخواین تبدیل کنید
مامبو خیلی قدرتمند تر از جوملا داره میشه
ضمن اینکه ناسازگاری با اکستنشن های جوملا هم در نسخه های بعدی مامبو خیلی کمتر خواهد شد
[quote author=رادمهر link=topic=7651.msg43619#msg43619 date=1185123307]
کی گفته ما از جوملا پشتیبانی می کنیم ؟!
ضمن اینکه کار خیلی اشتباهی می کنید اگر بخواین تبدیل کنید
مامبو خیلی قدرتمند تر از جوملا داره میشه
ضمن اینکه ناسازگاری با اکستنشن های جوملا هم در نسخه های بعدی مامبو خیلی کمتر خواهد شد
[/quote]
والا من خودم با هر دو کار کردم قبل از اینکه نصب کنم اما الان می بینم مامبو هم کم عیب نداره ؟!
برای مثال این یک سایت با جوملا :
persianwarez.com
shahrsakhtafzar.com
یک سایت با مامبو هست دومی اما سرعت لود جوملا بیشتر هست و اینجا حالا خوبه توی مدیریت من خیلی با مامبو مشکل دارم سرعتش فوق العاده بد هست برای ویاریش و ... هم خیلی وقت ها در لود صفحه مشکل پیش میاد...
ممنون میشم اگه در مورد صحبت هام حرف بزنید...
شهریار :-*
مورد سرعت بخش زیادیش به خاطر این بود که فایل زبان مامبو کلا 1 فایل بود تو نسخه 4.6.1
چون تازه از gettext استفاده شده بود و به خاطر یک سری مشکلات مجبور به استفاده از 1 فایل زبان شدیم
که در این حالت با هر بار لوگین کردن در مامبو و بخش مدیریت باید چیزی حدود 500 کیلوبایت فایل زبان هم باهاش لود میشد
اما در نسخه 4.6.2 و بالاتر فایل های زبان هر بخش مجزا شدن و به این ترتیب سرعت خیلی بالاتر رفته
ضمن اینکه رو نسخه جدید خیلی کار شده و ضعف های قبلی بر طرف شده و بزودی زود منتشر میشه
تو صفحه اول سایت مامبولرن هم یک مقاله گذاشتیم در مورد مامبو و جوملا
اون رو هم بخونید کمکتون میکنه بیشتر آشنا بشید
[quote author=رادمهر link=topic=7651.msg43622#msg43622 date=1185124195]
مورد سرعت بخش زیادیش به خاطر این بود که فایل زبان مامبو کلا 1 فایل بود تو نسخه 4.6.1
چون تازه از gettext استفاده شده بود و به خاطر یک سری مشکلات مجبور به استفاده از 1 فایل زبان شدیم
که در این حالت با هر بار لوگین کردن در مامبو و بخش مدیریت باید چیزی حدود 500 کیلوبایت فایل زبان هم باهاش لود میشد
اما در نسخه 4.6.2 و بالاتر فایل های زبان هر بخش مجزا شدن و به این ترتیب سرعت خیلی بالاتر رفته
ضمن اینکه رو نسخه جدید خیلی کار شده و ضعف های قبلی بر طرف شده و بزودی زود منتشر میشه
[/quote]
پس یعنی من مطمئن باشم ؟! چون ببینید من سایت را هر روز باید آپدیت کنم و این طوری واقعا سخته چون دو بار نیمه لود میشه یک بار لود نمیشه یک بار دکمه ها کار نمیکنه و سرعت هم پایین هست...
کی منتشر میشه ؟
ممنون
ان شا ا.. درست خواهد شد
چند روز آینده اگر خدا بخواد
والله براي من كه سايت shahrsakhtafzar.com خيلي زودتر از اون يكي كه گفتين باز شد ! ( با ديال آپ تست كردم . )
مشكل در لود دير يا زود ربطي به مامبو بودن نداره .. اگه قالب شما سبك باشه و سرور خوبي داشته باشيد مطمئنن سايت خيلي زود مياد بالا .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را هم مطالعه كنيد .
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=7651.msg43624#msg43624 date=1185124335]
[/quote]
پس یعنی من مطمئن باشم ؟! چون ببینید من سایت را هر روز باید آپدیت کنم و این طوری واقعا سخته چون دو بار نیمه لود میشه یک بار لود نمیشه یک بار دکمه ها کار نمیکنه و سرعت هم پایین هست...
کی منتشر میشه ؟
ممنون
[/quote]
بله 100 % مطمئن باشيد . بزودي منتشر ميشه . يكم صبر كنيد و حالشو ببريد![]()
[quote author=آبتين link=topic=7651.msg43627#msg43627 date=1185124644]
والله براي من كه سايت shahrsakhtafzar.com خيلي زودتر از اون يكي كه گفتين باز شد ! ( با ديال آپ تست كردم . )
مشكل در لود دير يا زود ربطي به مامبو بودن نداره .. اگه قالب شما سبك باشه و سرور خوبي داشته باشيد مطمئنن سايت خيلي زود مياد بالا .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را هم مطالعه كنيد .
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=7651.msg43624#msg43624 date=1185124335]
[/quote]
کی منتشر میشه ؟
ممنون
[/quote]
بله 100 % مطمئن باشيد . بزودي منتشر ميشه . يكم صبر كنيد و حالشو ببريد![]()
[/quote]
تست من با ADSL این را نمیگه دوست عزیزم ! سرور هم خیلی قوی تر از اون یکی سایت هست با این حال میگم بسیاری از مشکلات سرعت در ADMIN CP هست ...
پس به انتظار نسخه ی بعد هستیم...
موفق باشید
سلام
شما اگر دوست داشتید تبدیل کنید من شخصا حاضرم بدون هیچ هزینه ای تبدیل کنم اما امید وارم پشیمون نشید . اگر مقاله ای که در صفحه اول سایت به نام " پختن مامبو " نوشته شده رو با دقت مطالعه کنید بهتر میتونید تصمیم بگیرید .
جوملا در واقع همون مامبو 4.5.3 هست که با دادن 13 ورژن فقط باگهای هر نسخه رو حل کرده !
اون عده ای که برنامه نویس هستن میدونن وقتی یک سیستم با cake PHP یکپارچه بشه یعنی چی ... شاید یک انقلاب باشه توی این زمینه ...
در هر صورت برای حل مشکلتون هم پیشنهاد میکنم :
مدیریت مامبو - کامپوننت ها - تنظیمات ویرایشگر -
از تب عمومی : ویرایشگر فشرده را روی بلی ست کنید .
از تب آرایش : در textarea مربوطه آیکن هایی که استفاده نمیکنید رو حذف کنید
از تب تنظیمات : قسمت هایی که استفاده نمیکنید را روی خیر قرار بدید .
علت اینکه در هنگام ورود در مامبو سرعت کمتر از جوملاست اینه که در مامبو ، مامبوت User Authenticator وجود داره که در جوملا این مامبوت وجود نداره . حالا اگر شما بین سرعت و امنیت ، سرعت رو انتخاب میکنید .....
موفق و موئد باشید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=7651.msg43702#msg43702 date=1185192099]
سلام
شما اگر دوست داشتید تبدیل کنید من شخصا حاضرم بدون هیچ هزینه ای تبدیل کنم اما امید وارم پشیمون نشید . اگر مقاله ای که در صفحه اول سایت به نام " پختن مامبو " نوشته شده رو با دقت مطالعه کنید بهتر میتونید تصمیم بگیرید .
جوملا در واقع همون مامبو 4.5.3 هست که با دادن 13 ورژن فقط باگهای هر نسخه رو حل کرده !
اون عده ای که برنامه نویس هستن میدونن وقتی یک سیستم با cake PHP یکپارچه بشه یعنی چی ... شاید یک انقلاب باشه توی این زمینه ...
در هر صورت برای حل مشکلتون هم پیشنهاد میکنم :
مدیریت مامبو - کامپوننت ها - تنظیمات ویرایشگر -
از تب عمومی : ویرایشگر فشرده را روی بلی ست کنید .
از تب آرایش : در textarea مربوطه آیکن هایی که استفاده نمیکنید رو حذف کنید
از تب تنظیمات : قسمت هایی که استفاده نمیکنید را روی خیر قرار بدید .
علت اینکه در هنگام ورود در مامبو سرعت کمتر از جوملاست اینه که در مامبو ، مامبوت User Authenticator وجود داره که در جوملا این مامبوت وجود نداره . حالا اگر شما بین سرعت و امنیت ، سرعت رو انتخاب میکنید .....
موفق و موئد باشید
یا علی
[/quote]
آقای فیروزمندان بنده حتی المقدور سعی می کنم این کار را انجام ندم اما ! به نظر شما تیمی که الان جوملا داره و نسخه های بعدی را دارند طراحی می کنند می تونه بهتر از مامبو 4.6.2 باشه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)