سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: مشکل seo و گوگل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل seo و گوگل

سلام
    من قبلا از seo خود مامبو استفاده می کردم سایتم 3 سوت تا مطلب میزاشتم تو گوگل کش میشد ولی 7-8 روزه که seo که لینک ها میشه html راه انداختم از اون روز به بعد انگار گوگل با سایت قهر کرده!!!
    page rankام بالاست..میترسم یهویی بیاد پایین...امکانش هست؟
    با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال

پاسخ : مشکل seo و گوگل

گوگل در هر صورت سایت شما رو index میکنه و آدرس های جدید رو ثبت می کنه
    ممکنه کمی زمان ببره ولی اصولا مشکل خاصی نباید پیش بیاد

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

مامبو یا جوملا

دوستان مطالبی که در مورد نگرانی شما بابت پیشرفت مامبو نوشته شده رو برای من فرستادند .

ما تمام موارد رو با مدرک ... دلیل نوشتیم .
    اگر شما حرف منی که حداقل 12 ساله کارم همینه باور ندارید از 4 نفر که برنامه نویس حرفه ای هستن بپرسید cake php چیه ؟ تا براتون شرح بدن چه قدرتی داره و یکپارچه شدن cake PHP با مامبو یعنی چی ...

توی یکی از انجمن هایی که در این مورد نوشته بودند دیدم مدیر اون قسمت نوشته بود Cake PHP کار رو برای developer ها سخت تر میکنه و کد نویسی مشکل تر میشه !
    این جمله این آقا واقعا سواد ایشون رو برد زیر یک علامت سوال بزرگ ! اگر ایشون حداقل یکبار از این frame work استفاده میکرد یا در موردش 4 خط مطلب میخوند قطعا میدونست که با این کار نه تنها کار سخت نمیشه بلکه نوشتن Addon مثل آب خوردن میشه ! با این کار Extention های مامبو به شدت زیاد میشه ... شما الان Addon های cakephp رو ببینید ... حالا اگر تمام این موارد با مامبو به راحتی کار کنند میدونید یعنی چی ؟

مطمئن باشید ما وقتمون برامون خیلی ارزشمند هست . و وقتمون رو روی مواردی میذاریم که آینده دارند . قدرت دارند . تکنیک دارند و ....

از همه دوستان صاحب نظر در این امر دعوت میکنم اگر واقعا خلاف این فکر میکنند با هم یک مناظره برگذار کنیم ...

هدف ما خراب کردن جوملا نیست ! جوملا یکی از بهترین هاست . من شخصا برای خیلی از کارهام از این سیستم استفاده میکنم .
    متاسفانه بعضی ها جوملا یا مامبو رو ارث و ناموس خودشون میدونند و فکر میکنند اگر کسی نگاه چپ به اونها کنه باید غیرت به خرج بدن !
    این از مواردی هست که باعث شده این مملکت پیشرفت نکنه ! تعصبات کور کورانه و ....

بارها من اعلام کردم بیایید با هم دست به دست هم بدیم و از پتانسیل های هم استفاده کنیم اما .... با این کار قطعا
    مطئن باشید اگر احساس کنیم مامبو عمرش تمامه سریع کانورت میکنیم به جوملا یا هر سیستمی که در اون موقع مناسب هست !

یا علی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

خوب من انتظار جواب از شما نداشتم....من فقط اونو نوشتم که ببینم اونا چی میگن که جواب درستی ازشون نگرفتم.........
    من از جومفا هم استفاده نمی کنم...از میترا استفاده می کنم چون اون موقع نبود..از مامبو هم با اینکه خوشم میاد استفاده نکردم چونکه ماژول و قالب های مدنظر من باید دستکاری می شد روی مامبو که بچه ها حسابی از لحاظ هزینه خجالتم دادن...سایت من درآمد برام نداره که بخوام اینقدر براش خرج کنم
    در ضمن من تو کار وب نیستم و برام این چیزا نامفهموم و بی اهمیت هست...
    همینقدر که زحمت اینو کشیدین تا سه سایت آموزشی مثل من اومده بالا ممون از همه گروه ها

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

قطعا ما هم این انتظار و نداریم که شما از مامبو استفاده کنید !

هدف ما دادن آگاهی به کاربران و کمک به انتخاب درست است .
    حالا اگر یکی 100 چراغ دارد و بیراهه میرود .... دیگه کاری از دست ما بر نمیاد !

به امید موفقیت شما ....

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)