با درود و سپاس
در وارد کردن SiteMap بهتر است در آغاز آدرس از www استفاده نکنید و آدرس XML را خود در مرورگر وارد کنید، اگر برای شما به درستی باز شد، سپس بدون www در گوگل وارد کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی

با درود و سپاس
در وارد کردن SiteMap بهتر است در آغاز آدرس از www استفاده نکنید و آدرس XML را خود در مرورگر وارد کنید، اگر برای شما به درستی باز شد، سپس بدون www در گوگل وارد کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با تشكر از آقاي سيادتي
مشكل ما حل شد
پر توان باشيد
راستي ايندكس كردن گوگل چقدر طول مي كشه؟
براي سايت من
Verified? : ok
Status : OK
URLs submitted : 1423
است
ولي هنوز هيچ صفحه ايندكس نشده
اگه باره اوله و تا حالا ایندکس نشده شاید بیشتر از 1 ماه طول بکشه! بستگی به این داره که لینک هایی که به سایتتون میاد چقدر باشه و تو چه سایت هایی باشه...
سلام
البته من خودم به webmaster گوگل رفتم و سايتم رو معرفي كردم و همون لحظه كه verifeid ازش گرفتم، همون لحظه در عرض چند ثانيه سايتم (البته كوچيك بود) ايندكس شد!
يا علـــــــــــــــــــــــ ي
سلام.خوب البته اين موضوع تا حدودي هم شانسيه كه چه مدت زمان طول بكشه.مثل مورد دوست خوبم عليرضا.
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي
من ورژن com_joomap2.06pre-patch-google-xml-out را روی 4.6.5 نصب کردم ولی جواب نداد
یعنی وقتی روی google site map در بخش display کلیک می کنم ارور زیر را میدهد
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<urlset xsi:schemaLocation="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
</urlset>
و وقتی روی گزینه show در بخش menus کلیک می کنم ارور زیر را می دهد
Language file [ persian ] not found, using default language: english
ERROR: Unable to load Settings from Database: Create Settings table
Table 'hkhowfmd_pezeshk.mos_joomap' doesn't exist SQL=UPDATE mos_joomap SET `version`='2.0', `classname`='sitemap', `expand_category`='1', `expand_section`='1', `show_menutitle`='1', `columns`='1', `exlinks`='1', `ext_image`='img_grey.gif', `menus`='english,1,0nاطلاعات دارو,4,0nلیست پزشکان,0,1nمراکز,2,0nمنوی اصلی,3,0', `exclmenus`='', `includelink`='1'ERROR: Failed to save the configuration.
سایت مپ مناسب برای 4.6.5 موجود هست؟
[quote author=علیرضا link=topic=7700.msg66858#msg66858 date=1207045230]
سلام
گير آوردم!(*************!)
براتون آپلود كردم!
Xmap ورژن 1.0.4
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Xmap ورژن 1.1 بتا 1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
يا علــــــــــــي
*** پست شما ویرایش شد . از بکار بردن این کلمات در انجمن خودداری کنید
[/quote]
ممنون از برنامه
درست نصب شد
فقط ارور زبان می گیره
Language file [ persian ] not found, using default language: english
بعد میشه یک توضیح بدین که این چجوری باید تو سایت نمایشش بدم و چجوری دقیقا چی رو باید به گوگل معرفی کنم
اخطاری که داده میشه به خاطر اینه که فایل زبان فارسی در این کامپوننت موجود نیست. در کل موردی نداره و مشکلی پیش نمیاره
کار با این کامپوننت اصلاً سخت نیست و بسیار ساده هست!
در هر صورت :
شما میتونید چند نقشه متفاوت ایجاد کنید و هریک را به یک منو اختصاصی دهید سپس در پنجره مربوط به هر نقشه سمت راست امکان کلیک هست و با کلیک بر روی این قسمت لینک XML , HTML در اختیار شما خواهد بود و فایل XML رو باید به گوگل معرفی کنید و در صورت نیاز آدرس لینک HTML رو در منوهای سایت خود لینک کنید.
در هر صورت کمی با برنامه کار کنید خودتون متوحه میشید.
برای زیباتر شدن نمایش نقشه میتونید CSS کامپوننت را ویرایش کنید.
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)