از اون موقعی که این سایت مپ را نصب کردم هیچ مطلبی در گوگل ایندکس نمی شه. در تولز وبمستر گوگل هم سایت مپ های من را که قبلا ثبت کرده بودم ارور میدهد. چه کنم؟
Allowed
Detected as a directory; specific files may have different restrictions

از اون موقعی که این سایت مپ را نصب کردم هیچ مطلبی در گوگل ایندکس نمی شه. در تولز وبمستر گوگل هم سایت مپ های من را که قبلا ثبت کرده بودم ارور میدهد. چه کنم؟
Allowed
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست من
ببين من كه رفتم 4تاسايت مپ برام درست كردخيلي هم راضي هستم .سايت مپي كه گوگل قبول مي كنه بايدفرمت xml باشه تاارورنده براي ساخت سايت مپ هم درهمان ادرسي كه آقاي فيروزمندان گفتندبروفيلدهاراپركن ادرس سايتت رابده اينتررابزن كمي صبركن يك صفحه بازميشه كه مي توني سايت مپت رادانلودكني 4تاسايت مپ بهت مي ده كه يكي براي گوگل يكي براي ياهو يكي براي بازديدكنندگان معمولي يكي هم براي ديگرموتورهاي جستوجوتعبيه شده انگليسيش راكامل بخون مي فهمي
ببینید منظور من کامپوننت xmap هست که نصب کردم.احتمالا درست نصب نشده از قرار معلوم robots.txt من را خراب کرده .چون وقتی تست robots را میزنم پیغام میدهد Allowed
و سایت مپ هایی که قبلا ساخته بودم و کار میکرد هم در وبمستر گوگل ارور میدهد
من از اون سایتی که آقای فیروزمندان گفت سایت مپ جدیدی ساختم و اونو جایگزین قبلی کردم ولی ارور میدهد
Network unreachable: Network unreachable
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit
** دو پست شمایکی شد
سلام
اره خودم هم مشكل پيداكردم تغييراتي كه درسايتم اعمال مي كنم درسايت مپ اعمال نميشه .
آقاي فيروزمندان يادوستان گرامي ديگرمي شودكاري كنيدكه مشكل سايت مپمان حل شودخيلي براي رتبه سايت مفيداست
ممنون مي شوم
باتشكرفراوان
سلام
این سایت مپ که در لینک داده شده داینامیک نیست ! یعنی خودش به صورت اتومات sitemap را upgrade نمیکنه . شما برای حل این مشکل یا باید از کامپوننت های sitemap استفاده کنید و یا با اضافه کردن هر مطلب دوباره وارد اون سایت بشید و لینک جدید سایتمپ را generate کنید
باسلام
لطفاراهنمايي بفرماييدچكاركنم؟چون گوگل اون سايت مپي راكه خودتان ساختيدولينك دانلودش رادرپست اول قرارداديدگوگل قبول نمي كندلطفاكمك كنيد.
باسپاس فراوان
[quote author=developer link=topic=7700.msg60161#msg60161 date=1201340785]
سلام
شما برای حل این مشکل یا باید از کامپوننت های sitemap استفاده کنید و یا با اضافه کردن هر مطلب دوباره وارد اون سایت بشید و لینک جدید سایتمپ را generate کنید
[/quote]
سلام
[quote author=نوري link=topic=7700.msg60171#msg60171 date=1201342730]
[quote author=developer link=topic=7700.msg60161#msg60161 date=1201340785]
سلام
شما برای حل این مشکل یا باید از کامپوننت های sitemap استفاده کنید
[/quote]
[/quote]
البته ديگه فقط همين راه مونده چون من آخرين سايت مپي رو كه گفتند گوگل قبول ميكنه يعني xmap رو نصب كردم و گوگل ردش كرد موند روش دوم كه آخريشه .البته بزرگترين مشكلشم اينه كه دايناميك نيست. ولي چاره چي!
يا علي
من از سایتی که آقای فیروزمندان معرفی کرده بودن :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت مپ ساختم و به گوگل هم معرفی کردم و گوگل هم ایرادی نگرفت.
ولی وقتی سرچ می کنم سایتمو هنوز تو صفحه ی دومه لیست گوگله:-(
xmap هم لینک های دانلودش خرابه... کسی می تونه لینک بده؟
سلام
اينجا هست ولي گفتم كه گوگل قبول نميكنه . عجيبه كه اين همه كامپوننت هست ولي هيچ كدوم نميتونن طوري سايت مپ بسازن كه گوگل ايراد نگيره.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
علاقه مندی ها (Bookmarks)