-
پاسخ : Sitemap برای مامبو
سلام
آقا گوگل سايت مپ xmap رو قبول كرد . روز اول كه اد كردم يه ارور داد و زير ارور به فايل robots.txt گير داده بود. من احساس كردم كه شايد اين چون يه كامپوننت است و توي فايل robots.txt دسترسي گوگل به پوشه كامپوننت محدود شده بخاطر همينه و رفتم فايل روبوتس رو اديت كردم و دسترسي گوگل رو باز كردم در نتيجه امروز رفتم ديدم مشكل حد شده و قبول كرده.
حالا نميدونم دليلش اونه يا يه چيز ديگه.
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-31-2008 04:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
تبریک می گم :-)
شما وقتی به گوگل اعلام می کنی فرقش رو قبل و بعد از ثبت کردن به وضوح می بینی؟
من نصب می کنم اعلام ی کنم ولی اونقدر در رتبه ی سایتم موثر نبوده!!!! خیلی نمی یاد بالا...:-"
-
-
سلام
آخه فرقشو گول اعلام نميكنه كه. مثلا نميگه كه سايت شما بخاطر سايت مپد 30 رتبه اومد بالا. بلكه يك سري اقدامات انجام ميدي از جمله سايت مپ و بك لينك , ثبت در دايركتوري ها و sef و... بعد از سه چهار ماه ( چون آپديت شدن سرورهاي گوگل سه چهار ماه طول ميكشه) ميبيني مثلا پيج رنك سايتت از 2 اومده 4. در هر صورت همنه اينا باهم نتيجه ميده نه يكيش و...
يا علي
-
-
[quote author=z-tazekar link=topic=7700.msg60995#msg60995 date=1201820379]
تبریک می گم :-)
شما وقتی به گوگل اعلام می کنی فرقش رو قبل و بعد از ثبت کردن به وضوح می بینی؟
من نصب می کنم اعلام ی کنم ولی اونقدر در رتبه ی سایتم موثر نبوده!!!! خیلی نمی یاد بالا...:-"
[/quote]
سلام
من كه خيلي راضيم .ببينيدنقشه كه معجزه نميكنه.نقشه براي اين است كه شماوقتي سايتتان اپديت ميشه تاريخ دقيق راسريعابه گوگل اعلام كنه ووقتي گوگل ببينه سايت شماتندتنداپديت ميشه تورتبتون تاثيرميده ودرضمن بوسيله ان مي توانيدلينك ها سايتتان رابررسي كنيدودرصورت خراب بودن اصلاح كنيد.موتورهاي جستوجوخيلي به لينك هااهميت مي دهنداگرلينك زيادوسالم داشته باشيدحتي به صفحات خودتون كلي تورتبتون تاثيرداره سايت هايي هم هستندكه لينك هاي خراب سايتتان رابه شمااعلام كننداگرخواستيدادرسش رابگذارم.
-
-
-
-
سلام من هر کاری کردم به این لینک نمی ره
Download : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می شه upload کنید تو سایت مرسی
-
-
اینرو تست کردید ؟
joomla.vargas.co.cr/downloads?Itemid=17&option=com_docman
-
-
[quote author=sadeghwonder link=topic=7700.msg61015#msg61015 date=1201852261]
سايت هايي هم هستندكه لينك هاي خراب سايتتان رابه شمااعلام كننداگرخواستيدادرسش رابگذارم.
[/quote]
ممنون می شم اگه بذارین
-
-
باعرض سلام وخسته نباشيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كافي است ادرس صفحه اي راكه مي خواهيد تايپ كنيدواينتررابزنيدتعدادلين ك هادرآن صفحه رامشخص مي كندولينك هاي سالم رابا ok وخراب رابا bad مشخص مي كند.
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)