بله

بله
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
البته من با جوملا چك نكردم ولي خوب سورس كد رو كه نگاه كردم همه پيشوندها و توابع با mos شروع شدن كه اگر اونها رو به jos تغيير بديم گمون كنم كه مشكل حل بشه. ولي به هر حال چون پيشوندها همه mos هستند فكر نكنم با هيچ سيستم ديگه يي غير از مامبو يا سيستم هايي كه پيشوند توابعشون mos هست كار بكنه.
ضمنا من با اين نقشه مشكل دارم و هر لينكي كه واردش ميشم ميگه
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید
گمون كنم به خاطر itemid يا در التي كه sef فعال باشه به خاطر نبود /1/ در آر url ها هست كه اين پيام رو ميده. يعني من به طور دستي به آخر لينك ها 1/ اضافه ممي كنم و مشكل برطرف ميشه. البته نمي دونم مشكل از سات منه كه اون 1/ آخر رو توليد نمي كنه يا خودم بايد كد رو تغيير بدم كه به آر همه يك 1/ اضافه بكنه ؟
MOS در واقع prefix تیبل های شماست ...
حالا اگر کسی جوملا رو نصب کنه اما prefixش mos باشه باز هم مشکلی نیست ...
یا علی
آخه من در چند جا ديده بودم كه در جوملا از پيشوند jos در نام توابع استفاده مي كنن
بنا برا اين جوملا بايد از هر دو پيشوند jos و mos براي نام توابع (مثلا توابعي كه ما»ول ها رو فراخوني مي كنن) پشتيباني كنه. درسته ؟
جوملا با قرار دادن فایل mambo.php در شاخه includes مقداری از این مشکلات رو حل کرده ...
[quote author=سعید link=topic=7700.msg44410#msg44410 date=1185789462]
ضمنا من با اين نقشه مشكل دارم و هر لينكي كه واردش ميشم ميگه
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید
گمون كنم به خاطر itemid يا در التي كه sef فعال باشه به خاطر نبود /1/ در آر url ها هست كه اين پيام رو ميده. يعني من به طور دستي به آخر لينك ها 1/ اضافه ممي كنم و مشكل برطرف ميشه. البته نمي دونم مشكل از سات منه كه اون 1/ آخر رو توليد نمي كنه يا خودم بايد كد رو تغيير بدم كه به آر همه يك 1/ اضافه بكنه ؟
[/quote]
در مورد اين قسمت هم مي تونيد من رو راهنمايي كنيد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
"ملی" رو توی گوگل Search کنید. یا لینک بالا رو باز کنید.
اولین گزینه بانک ملی است. به نحوه نمایش بخشهای سایت در صفحه جستجو دقت کنید.
این با Sitemap ایجاد شده است؟
چگونه می توان سایت مپ را بر مامبو4.6.2 نصب کرد؟
این سایت مپ احتیاج به نصب نداره
فقط فایل حاوی اون رو در فولدری که مامبو نصب هست آپلود کنید و آدرسش رو به گوگل به عنوان سایت مپ معرفی کنید.
منظورتون از آدرسشو به گوگل به عنوان مپ بدیم چی هست یعنی مثل یک لینک سایت به گوگل معرفی کنیم و عنوان اون رو map بنویسیم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)