بفرستید و برام توضیح بدید کامل

بفرستید و برام توضیح بدید کامل
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
الان فکر کنم درست شده باشه ;D
حالا شما یک کاری کنید لطفا این کد رو هم در کنار کد mainbody در فایل index.phP قرار بدید
کد:<?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php")) { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"); } ?
باعرض سلام وخسته نباشيد
آقامنظورتون قالب سايت است ديگه كه index.php دارداگراره من اين طوري كپي كردم:
امابازهم ارورمي دهدلطفااگرممكن است شماكه اين همه زحمت كشيديداين راهم درست كنيدمن خيلي وقته دارم روش كارمي كنم .
<p>
<?php mosMainBody(); ?><?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php") { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"
; } ?
</p>
خيلي ممنون اززحماتتان
باسلام
ممنون درست شدولي اين كداخرش اين راهم دارد:"<"وگرنه خطامي دهد.
ممنون ازتمام مديران اين انجمن كه باصبروحوصله خوش اخلاقي جواب كاربرهارامي دهندواقعادستتون دردنكند.
استاد !
1- ارور دیده نمیشه فقط خودش و کامپوننت هاش نیستن
2- در نصب از طریق آپلود ارور media میده
[quote author=پیمان گلی link=topic=7704.msg60440#msg60440 date=1201508932]
استاد !
1- ارور دیده نمیشه فقط خودش و کامپوننت هاش نیستن
2- در نصب از طریق آپلود ارور media میده
[/quote]
سوالتون اگر مربوط به این تاپیک نیست در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید
به هر حال موقع آپلود اگر این خطا رو میده پرمشین فولدر Media رو چک کنید و 777 کنید
باعرض سلام وخسته نباشيد
آقامن اين كامپوننت رانصب كردم اين قدرمخلفات داردكه هيچ كس ديگردرسايتم نظرنمي دهداول كه لايسنس مامبواست بعدهم كلي پيچيده است حالامن مي خواهم كامپوننت ساده(قبلي)رابرگردانم اين پيشرفته رانمي خواهم لطفاراهنمايي بفرماييدچه كاربايدبكنم؟
باسپاس فراوان
پاک کنید
بعد از قسمت کامپوننت های یک مامبو زیپ شده این کامپوننت رو جدا کنید ودوباره از اول نصب کنید
ممنون از لطفتون ولی...
Invalid checksum for file
این ارور در موقع نصب کامپوننت می آد! چه باید کرد؟
البته وقتی به فولدر کامپوننت هامراجعه می کنم هستش.
فقط یه مشکل جدید.من اصلا مدیریت یادداشت ها رو که قاعدتا باید به منو هام اضافه بشه نه تنها نمی بینم هکه حتی بعد از فعال کردن مامبوت moscom هم یادداشت نگاری در صفحه ی وبم نمی بینم. به نظر شما چه خبر شده؟ چرا من هر چی تلاش میکنم برای نصب یک کامپوننت ناکام می مونم؟
سلام
پیمان جان، یه تاپیک جدید بزن با عنوان یادداشت نگار، invalid checksum اونجا سوالت رو بپرساین تاپیک مربوط به این ارور نیست
یا علی علیه السلام
علاقه مندی ها (Bookmarks)