-
مشكل عجيب و غريب
سلام
من هفتهي پيش از مامبولرن هاست گرفتم و ديتابيس را به كمك بچههاي تيم مامبولرن روي هاست قرار دادم. البته چون از فايلها بكاپ نگرفته بودم مجبور بودم مامبو را نصب كنم و البته تمام كامپوننتها و ماژولها رو. تا اينجا مشكلي وجود نداشت. حالا چند مشكل:
1) حالا براي اولين بار بعد از اجاره هاست جديد، خواستم مطلبي را آپلود كنم كه اولين آپلود شد ولي با شناسه صفر!!!. در حاليكه من كلي مطلب دارم. بعد آمدم آنرا حذف كردم. الان در سطل زباله است و به هيچ عنوان حذف نميشود و پيغام زير ظاهر ميشود:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dbname/public_html/administrator/components/com_trash/admin.trash.html.php on line 266
پريميشنها هم درست ميباشد.
2) حالا پس از حذف آن به سطل زباله، وقتي هر بخش و مجموعه اي را انتخاب ميكنم و گزينه «جديد» را ميزنم، آن محتوايي كه شناسه صفر داشته با تمام محتوياتش باز ميشود البته بخش و مجموعه اش را بايد انتخاب كنيم.
3) وقتي محتواي جديدي را در آن محتوا كپي ميكنم و ذخيره ميكنم، پيغامي در يك پنجره بزرگ ظاهر ميشود كه كل محتواي html اون محتوا را نشان ميدهد و ميگويد خطا.و در نتيجه هيج مطلبي هم نمي توانم آپلود كنم.
ازتون خواهش ميكنم كمكم كنيد. بد جوري گير كردم.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-25-2007 06:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)