-
کدام لینوکس برای کار من مناسب است
سلام
من تصمیم گرفته ام که در کارهایم از این به بعد از لینوکس استفاده کنم. من چند بار تجربه استفاده از لینوکس بصورت محدود )fedora core 11 ) راد اشته ام .می خواهم در کارهای روزانه ام ازش استفاده کنم.
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارم ممنون می شم منو راهنمایی کنند. از چه لینوکسی استفاده کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2007 04:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کدام لینوکس برای کار من مناسب است
به نظر من ubuntu هم خیلی سادست .. هم خیلی جذاب .. هم خیلی کاربردی . نرم افزارهای خیلی زیادی هم براش موجود هست که همه ی نیازهای برای انجام کارهای روزانه ی شما رو برآورده می کنه.
اگه اول کارتونه توزیع های ایرونی رو امتحان کنید.
البته بهرام جان خیلی در این ضمینه تجربه داره و می تونه بهتون کمک کنه. من در حدی که خودم روزی ۲ ساعت از لینوکس استفاده می کنم و باهاش حال کردم این رو به شما گفتم .
این مقاله را هم مطالعه کنید خیلی خوبه : foss.ir/modules.php?op=modload&name=Sections&file= index&req=viewarticle&artid=221
و این سایت ها رو هم ببینید : ubuntu-ir.org و foss.ir و gnuiran.org و خیلی سایتهای مفید دیگه .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
پاسخ : کدام لینوکس برای کار من مناسب است
اگر لينوكسي تجاري با شباهت و سازگاري ويندوز ميخاهيد ميتونيد از SUSE استفاده كنيد.
اگر براي سرور نياز داريد دو توزيع REDHAT Enterprise و CENT OS بهترين هستند.
اگر مصارف خانگي و ساده مد نظر شماست Ubuntu توزيع مناسبي هست.
اگر براي مصارف آموزشي نياز داريد، توزيع EDUbuntu توزيع خوبي هست.
اگر خواهان امنيت بسيار بالا و شباهت به يونيكس هستيد ميتونيد از خانواده BSD براي مثال FreeBSD استفاده كنيد.
و در نهايت اگر توزيعي كاملا رايگان و همه پسند ميخاهيد ميتونيد از Fedora استفاده كنيد (كه البته من ازش خوشم نمياد).
*ضمنا جديدا سيستم عامل Solaris شركت SUN هم اپن سرس شده و ميتونيد اون رو از آدرس Opensolaris.org دريافت كنيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
پاسخ : کدام لینوکس برای کار من مناسب است
تا حالا این سوال رو اندازه موهای سرم شنیدم!!!
چیزی که تو اکثر کتب آموزشی مینویسه، اینه که شما خودتون و بر اساس نیاز خودتون باید توزیع رو انتخاب کنید.
اصلاً توزیع بازی یکی از مخرب ترین جنبه های لینوکس هست. منظورم آزادی در انتخاب نیست، بلکه اینکه هر روز یه لینوکس نصب کنید تا ببینید کدوم بهتره و مشکل کمتری داره، کاره جالبی نیست.
بهتره یه توزیع رو (فرقی نمی کنه چی) انتخاب کنید و زمانی که به مشکل بر می خوره به جای نصب دوباره یا نصب یه توزیع دیگه، با جستجو در اینترنت و درخواست کمک در انجمنها، راه رفع اون مشکل رو پیدا کنید.
این جوری به سواد خودتون هم اضافه میشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)