-
مشکل در Step 2 نصب مامبو روی سرور ویندوز
سلام
من 2 روزه که با این مشکل در گیرم و هیچ روشی جواب نداده پیام خطا اینه لطفا کمکم کنین
SQL=You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near #
#
CREATE TABLE `mos_banner` (
`bid` int(11) NOT NULL auto_increment,' at line 1:
- - - - - - - - - -
#
#
CREATE TABLE `mos_banner` (
`bid` int(11) NOT NULL auto_increment,
`cid` int(11) NOT NULL default '0',
`type` varchar(10) NOT NULL default 'banner',
`name` varchar(50) NOT NULL default '',
`imptotal` int(11) NOT NULL default '0',
`impmade` int(11) NOT NULL default '0',
`clicks` int(11) NOT NULL default '0',
`imageurl` varchar(100) NOT NULL default '',
`clickurl` varchar(200) NOT NULL default '',
`date` datetime default NULL,
`showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`editor` varchar(50) default NULL,
`custombannercode` text,
PRIMARY KEY (`bid`),
KEY `viewbanner` (`showBanner`)
) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1
= = = = = = = = = =
SQL=Table 'farhangtest.mos_banner' doesn't exist:
- - - - - - - - - -
#
#
INSERT INTO `mos_banner` VALUES (3, 2, '', 'MamboLearn', 0, 31, 0, 'mambolearn.jpg', '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], '2005-11-18 20:55:34', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, NULL)
= = = = = = = = = =
- - - - - - - - - -
INSERT INTO `mos_banner` VALUES (4, 2, '', 'Mamboserver', 0, 40, 0, 'mamboserver.jpg', '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], '2005-11-18 20:58:11', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, NULL)
= = = = = = = = = =
- - - - - - - - - -
INSERT INTO `mos_banner` VALUES (5, 2, '', 'MamboLove', 0, 40, 0, 'mambolove.jpg', '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], '2005-11-18 10:59:11', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, NULL)
= = = = = = = = = =
- - - - - - - - - -
INSERT INTO `mos_banner` VALUES (6, 2, '', 'Iran IT CITY', 0, 40, 0, 'itcity.gif', '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], '2005-11-18 20:59:11', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, NULL)
= = = = = = = = = =
- - - - - - - - - -
INSERT INTO `mos_banner` VALUES (7, 2, '', 'CMSMARKET', 0, 39, 0, 'cmsmarket.jpg', '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], '2005-11-18 20:59:07', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, NULL)
= = = = = = = = = =
- - - - - - - - - -
INSERT INTO `mos_banner` VALUES (8, 2, '', 'OFC', 0, 39, 0, '3zul74z.gif', '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], '2005-11-18 20:59:07', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, NULL)
= = = = = = = = = =
- - - - - - - - - -
INSERT INTO `mos_banner` VALUES (9, 2, '', 'Mambo Foundation (Clean)', 0, 39, 0, 'mamboFoundation_468_60.gif', '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], '2005-11-18 20:59:07', 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', NULL, NULL)
= = = = = = = = = =
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2007 11:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در Step 2 نصب مامبو روی سرور ویندوز
احتمالا فایل فشرده مامبو به درستی از حال فشرده خارج نشده .
فایل زیپ رو روی کامپیوترتون از حال فشرده خارج کنید و سپس اون رو با فرمت zip فشرده کنید و روی هاستتون اکسترکت کنید و دوباره امتحان کنید .
-
-
چون سرور مال یه سازمان خاص سی پنل بهم نداده مجبور شدم فایلهارو بعد از اکسترکت آپلود کنم یعنی به صورت فولدر میتونه مال اون باشه ؟
-
-
نه اگه اینجوریه فکر نکنم.
شما یه کار کن
تیک نصب اطلاعات پیشفرض رو بردار .. ( install simple data ) ببین درست میشه ؟
-
-
همه این کارها را کردم من فکر کنم مشکل در mysql باشه و باید تغییری در فایل mambo.sql بدم شما اینطوری فکر نمی کننین ؟ در ضمن کسانی گفتن ممکنه به خاطر strict باشه یعنی چی ؟
-
-
خوب مسلم هست که مشکل از mysql و هاست هستش و مامبو مشکلی نداره . تغییر در فایل mambo.sql لازم نیست. به خاطر strict هم نباید باشه چون اون مشکلی به وجود نمی آره .
شما سعی کن دستی فایل config رو تولید کنی و نصب کنی . دیگه فکر نکنم کاره دیگه ای از دستمون بر بیاد ! بهترین راه تغییر سرور هستش . چون هاست های ویندوز بعد ها هم شما رو به دردسر می ندازه !
-
-
دیروز دستی فایل را ایجاد کردم و فایل mambo.sql را هم از طریق phpmyadmin در دیتابیس import کردم ولی باز سایت پ یغام offline میداد با شماره 2 . متاسفانه امکان تغییر هاست را هم ندارم
-
-
کاری به فایل mambo.sql نداشته باشید . فقط فایل config رو ایجاد کنید .
پیغام آفلاین هم واسه این میاد که شما فایل config رو درست نساختین .
دوست داشتین یوزر و پسورد کنترل پنلتون رو برام خصوصی بفرستین منم یه چکی بکنم .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)