سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: چند پيشنهاد و درخواست ارسال نظرات

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

چند پيشنهاد و درخواست ارسال نظرات

سلام به همه و گروه مامبو لرن
    اول این که خیلی تشکر می کنم از زحمات شما به خاطره .... (راستش زیاده نمیشه نوشت)
    من چنتا پیشنهاد داشتم و از دوستان خواهش می کنم نظراتشونو چه مثبت چه منفی اعلام کنند
    1 . ببینید من خودم یکی از کسانی بودم که وقتی پیشنهاده (ببخشید اگه لفظم درست نیست ) پولی شدن پشتیبانی مامبو اومد
    من نظر مثبت دادم و گفتم واقعا حیفه که این زحماته دوستان بی نصیب بمونه و بهتره بخاطره کمک دوستان ما هم ..
    ولی به نظره شما من که پول ماهیانه ی adsl ام رو که ماهی 19 هزار تومن هست و با کلی زحمت و دردسر جور می کنم
    چه جوری می تونم ماهی 15 هزار تومن بدم بابت پشتیبانی . میدونم که الان میگید از پشتیبانی رایگان مامبو استفاده کنید . ولی من منظورم
    چیزه دیگه ای هست . حالا من یه نظر میدم . به نظره من می تونید هزینه ی این پشتیبانیو پایین بیارید که حتما خیلی از دوستان از این پشتیبانی
    استفاده می کنن . یا به لیست پشتیبانی ها یه چیز اضافه کنید مثلا پاسخ سریع به سوالات دوستان در هر ضمینه (البته مسلما منظورم نصب ، بروزرسانی و ..)
    نیست . حالا دوستان هم می تونند نظرشونو بگن

2 . از دوستان خواهشمندم این قالب سایتو عوض کنن . واقعا خسته کننده شده .
    در ضمن قالب خیلی سنگینه و در لود میشه . از دوستان تقاضا دارم یه قالب زیبا و کم حجم
    در حد سایت مامبو و دوستان خوبم آماده کنند .

با تشکر از همه

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

پاسخ : چند پيشنهاد و درخواست ارسال نظرات

سلام
    اولا پاسخ ها سريع هستش اگر سرعت پاسخ گويي سريعتر ميخوايد بايد نفري 100 هزار بديم تا تيم يه برنامه چت بنويسه ! البته شوخي كردم كسي به دل نگيره.
    دوما ضمن منم نظر مثبت دادم بابت پولي كردن و هنوز هم نظر مثبت دارم
    سوما قرار بود ماهي 5000 باشه براي پولي نه 15 هزار. پس مطمئن باش به كسي فشار نمياد.
    چهارما بهترين حمايت از تيم اينه كه آقايون مثل من ( ببخشيد اين جمله رو ميگم) خر نشن برن به بعضي از تيمهاي مزخرف ايراني سفارش اسكريپت بدن . هر سيستمي بخوايد توي اين دنيا ميشه روي مامبو در آورد پس سفارش بدين به تيم كه يه حمايتي بشه. در ضمن قيمت تيم خيلي عاليه. من خودم يوزر هستم و هيچ پولي توي جيب من نميره اما وقتي يه اسكريپت دادم به يه تيم مشهدي تازه فهميدم پشتيباني مامبلرن يعني چي.
    باي

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سلام آقا ابراهیم . بله درست می فرمایید . ولی شما به خود سایت برو قسمت خدمات و بعد پشتیبانی
    اونوقت می بینی که 5000 هزار نیست بلکه 15000 هست . که البته من با مبلغ اولی موافقم

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام
    اون 15 هزار پشتباني سايت هست . كه واقعا مبلغ مناسبيع. من به اشتباه فكر كردم شما بحث پولي شدن انجمن رو داريد مطرح ميكنيد.
    شما يه كم انصاف داشته باش 5000 تومن كافيه براي: به روز رسانی ، نصب کامپوننتهای لازم ، کنترل کلی و ...
    اگر شما ماهي 15 هزار نداري منم ندارم ولي اين دليل نميشه يكي بياد براي اين همه كار وقت بزاره تازه آخر ماه 5000 تومن دريافت كنه. مضافا بر اين كه شما بايد توي اين كار كيفيت رو هم لحاظ كنيد. وقتي مامبو ميگه پشتباني مسئوليت هر گونه اتفاق كه زير شاخه مسئوليت اون بشه به عهده ميگيره. واسه 5000 تومن در ماه اصلا دردسرش نمي ارزه.
    بازم جاي خوشحالي داره كه بعضيا مثل شما به فكر مامبو هستن.
    ما دو سه دفه فراخوان زديم كه بيايد همگي به تيم مامبولرن نفري از 1000 تا 5000 توي هر ماه كمك كنيم كه غير از من دو يا سه نفر ديگه اين كار رو انجام دادن كه البته ادامه هم پيدا نكرد.
    خداحافظ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)