سلام دوستان
من بیش از یکساله که با smf کار میکنم ولی همچین قالب زیبایی که نمونش تو همین سایت نصب هستش ندیدم می خواستم ببینم کسی لینک قالب این سایت رو داره ؟ یا قالب شبیه این . ممنون میشم کمک کنین![]()

سلام دوستان
من بیش از یکساله که با smf کار میکنم ولی همچین قالب زیبایی که نمونش تو همین سایت نصب هستش ندیدم می خواستم ببینم کسی لینک قالب این سایت رو داره ؟ یا قالب شبیه این . ممنون میشم کمک کنین![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما می تونید با تغییر قالب Versatility اون را به این شکل در بیاورید
الیته این قالب تجاری است.
این قالب کار خود تیم مامبولرن هست
یک نمونه دیگه هم این سایت هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببينيد اين قالب كارتون رو راه مي ندازه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين قالب musiconica هست كه ويرايش شده .
سلام
از همتون سپاسگذارم
دستتون درد نکنه
چطور می تونم قالب این سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو داشته باشم
سایت elextronix رو با ****** تونستم بازش کنم قالب اون هم قشنگ هست و روش خوب کار شده.
قالب سایت iayl یک قالب تجاری است و باید خریداری بشه برای شما می توتید با ما تماس بگیرید تا برای شما تهیه بشه
[quote author=tux-world link=topic=7792.msg44705#msg44705 date=1185969971]
سایت elextronix رو با ****** تونستم بازش کنم قالب اون هم قشنگ هست و روش خوب کار شده.
[/quote]
منظورتون از پرو-کسی اینه که به طور معمولی باز نشد؟
از حسن نظرتون ممنونم
قالب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو چه طوری می تونم دانلود کنم؟
[quote author=30vil link=topic=7792.msg44915#msg44915 date=1186199130]
قالب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو چه طوری می تونم دانلود کنم؟
[/quote]
لینک دانلود:
قيمت قالب iayl چقدر هست
ميشه اسمشو بگيد/
با تشكر
علاقه مندی ها (Bookmarks)