سلام
به نظر میاد کلا انجمن شما مشکل داره . البته الان MySQL سرور شما به مشکل برخورده چرا که ارور :
میدهکد:خطا در بانک اطلاعاتی: MySQL server has gone away فایل: /home/****/public_html/forum/Sources/Security.php سطر: 272
یا علی

سلام
به نظر میاد کلا انجمن شما مشکل داره . البته الان MySQL سرور شما به مشکل برخورده چرا که ارور :
میدهکد:خطا در بانک اطلاعاتی: MySQL server has gone away فایل: /home/****/public_html/forum/Sources/Security.php سطر: 272
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آقا من رفتم هیچ اروری نمیده. میشه یه راهنمایی بکنین. همونطور که میبینین وقتی روی لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلیک می کنم یه صفحه خالی فقط با آرم rss میاد. تنظیماتی توی فرومم باید انجام بدم؟ توی نصبش هم هیچ اروری نداده. خواهشن کمک کنید.
راستی من توی یه پست دیگه درخواست داده بودم ولی هیچ جوابی داده نشد. می خوام جوملارو به مامبو تبدیل کنم. روی لوکال این کار را انجام دادم ولی نشد از جوملا 1.0.15 به مامبو 4.6.2 تست کردم. پسوند هم از jos به mos تغییر دادم و لی کلا همه صفحه اروره.
من باز هم تست کردم سایت شما اصلا بالا نمیاد :
این بار username سایتتون هم حذف نکردم که مطمئن بشید سایت خودتون هست که مشکل داره !کد:خطا در بانک اطلاعاتی: MySQL server has gone away فایل: /home/mountain/public_html/forum/Sources/Security.php سطر: 272
یوزرنیم هاست شما mountain
یا علی
انگار شانس منه هر موقع شما میرین اینجوریه. نمیدونم چرا. تا حالا هیچ وقت نشده برای من اینجوری بشه. از براوزر خاصی استفاده می کنید؟ یا با نرم افزار خاصی می بینید؟
خیر همه ما بروزهای فایرفاکس و یا ie7 رو داریم دیگه
نهایتا ie6 و safari هم هست و یا اپرا
ولی این اصلا ربطی به این خطا ها نداره دوست عزیز
علاقه مندی ها (Bookmarks)