سلام. از 5 ساعت پيش وقتي مي خوام به سايت واردشم، با اين ارور روبرو ميشم. ملاحظه كنيد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام. از 5 ساعت پيش وقتي مي خوام به سايت واردشم، با اين ارور روبرو ميشم. ملاحظه كنيد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دقیقا" سایت من هم همینطوری شده از همون 4-5 ساعت پیش . ببینم احیانا" شما از پرشین وب یا همون رسالت سابق هاستینگ نگرفتی ؟ چون من شکم به هاستینگ میره
مشکل از Cache Lite هست که احتمالا غیر فعال شده !
بهتره با ساپورت هاستتون تماس بگیرید.
در ضمن بهتون پیشنهاد میکنم که حتما هاستتون رو عوض کنید چون ...
این رو هم گوشزد کنم که خیلی مواظب دامین های خودتون باشید و دو دستی بگیرینشون که یک موقع هاپولی نشه...
منم همین احتمالو می دم . متاسفانه سرویس این شرکت خوب بود ولی از وقتی یکم سرش شلوغ شده ، خیلی بهم ریخته .
منظورتون رو از هاپولی دومین نفهمدیم . چجوریه ؟
اگه الان من بخوام هاستمو عوض کنم ، میتونم تمام مطالبی رو که در سایت دارم ( خیلی زیاده ) انتقال بدم یا نه ؟
این دامین که روی یک هایت ست شده رو چطور میشه هاپولی کرد؟
یعنی مگه کنترل پنل نداره؟ مگه نمی شه از اونجا تعیین کرد که روی چه هاستی و چه ip کار بکنه؟
اگه اینطوری باشه که خیلی بده
هاست منم از پرشين وبه ولي نميدونم چرا اينطوري شده! چرا ميگين بايد هاستو تغيير داد مگه مشكل پرشين وب چيه؟
البته من يه سايت ديگه از پرشين وب دارم كه با html ساختمش ولي الان درست كار ميكنه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=امیرحسین link=topic=7922.msg44902#msg44902 date=1186175089]
منم همین احتمالو می دم . متاسفانه سرویس این شرکت خوب بود ولی از وقتی یکم سرش شلوغ شده ، خیلی بهم ریخته .
منظورتون رو از هاپولی دومین نفهمدیم . چجوریه ؟
اگه الان من بخوام هاستمو عوض کنم ، میتونم تمام مطالبی رو که در سایت دارم ( خیلی زیاده ) انتقال بدم یا نه ؟
[/quote]
بله...شما میتونید کل سایتتون رو منتقل کنید ، تمام اطلاعات و غیره... اگه تمایل دارید با جناب آقای رادمهر مکاتبه کنید.
[quote author=سعید link=topic=7922.msg44903#msg44903 date=1186175191]
این دامین که روی یک هایت ست شده رو چطور میشه هاپولی کرد؟
یعنی مگه کنترل پنل نداره؟ مگه نمی شه از اونجا تعیین کرد که روی چه هاستی و چه ip کار بکنه؟
اگه اینطوری باشه که خیلی بده
[/quote]
بله....اگر شما دسترسی به پنل مدیریتی دامین نداشته باشید هر اتفاقی امکان داره سر دامین بیاد!
[quote author=alvandi link=topic=7922.msg44905#msg44905 date=1186175355]
هاست منم از پرشين وبه ولي نميدونم چرا اينطوري شده! چرا ميگين بايد هاستو تغيير داد مگه مشكل پرشين وب چيه؟
[/quote]
من نگفتم بد هست یا خوب...
ولی بهتره شما قبل از استفاده از خدمات هر شرکتی از سوابق و امار قبلیش مطلع باشید و کمی جستجو و پرس و جو کنید...
[quote author=alvandi link=topic=7922.msg44906#msg44906 date=1186175635]
البته من يه سايت ديگه از پرشين وب دارم كه با html ساختمش ولي الان درست كار ميكنه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
اگر سایت های html خوب باشند و فقط سایت های php مشکل داشته باشند ، ایراد باید از سرور Php باشه.
شاید دارن php server رو بروزرسانی می کنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)