چی میشه که سرعت بالا اومدن صفحه اصلی میاد پائین؟
(من می خوام آدرس سایتم رو اینجا بزارم اما نمی خوام تو موتورهای جستجو پیداباشه)

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما از مامبو 4.6.2 استفاده نمایید تا سرعت بالاتری داشته باشید
[quote author=sobhan link=topic=7926.msg44917#msg44917 date=1186207226]
[/quote]
به پیش نمایش مپیش نمایش - پاسخ ( در همین جا ) و ازاستفاده کنید و ادرستون رو در بینش بزارید :
به این صورت میشه :
کد:http://www.MamboLearn.com
ممنون از راهنمائیتون
البته صبح سرعتش پائین بود و الان که بعد از ظهره بدک نیسکد:www.darolhekme.com/index..php
شما اگه میشه یه تست بکنین و در ضمن نظرتون رو هم در مورد طراحی و ... بگین (ممنون می شم)
سرعت سایت شما معمول هست و من مشکلی ندیدم
احتملا صبح مشکل کانکشن داشتید.
در مورد طراحی و ظاهرش هم نظر خاصی ندارم ، معمولی رو به بالا....یعنی بد نیست !
به نظر منم مشکلی نداره ولی اگه بتونید حجم عکسهای صفحه اول رو کاهش بدید بهتر هم میشه ، سریعتر هم بالا می یاد![]()
سلام
چه خوب شد که این تاپیک رو پیدا کردم. من هم از سرعت بارگذاری سایتم راضی نیستم.
1 _ لطفا در مورد ظاهر قالب و بهینه شدن اون برای لود نظر بدید.
2 _ من با وجود اینکه اصلا دوست نداشتم قسمتی از ماژولها رو از سایت بردارم ولی این کار رو کردم: ماژول تصویر تصادفی، آب و هوا ، طلوع و غروب، ساعت و تاریخ . این ها رو فقط از حالت نمایش درآوردم ولی حذف نکردم . آیا برای افزایش سرعت حتما باید حذف شوند؟
آیا توصیه می کنید ماژولهای دیگه ای هم حذف شه؟
3 _ آیا کامپونتها و ماژولهایی که در حال حاضر استفاده نمیشن اما نصب هستند ارتباطی به سرعت لود داره یا نه؟
من هدفم بهینه کردن برای کانکشنهای 56kb هست
آدرس اطلاعات سرعت سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت شما خیلی جالبه ولی اون امکاناتی که گفتین اضافه است زیاد به درد بازدید کننده نیخوره ولی اگه مایلید که همشون نمایش داده بشه می تونید برای هر بخش یک امکانات رو نمایش بدین به جای این که در همه جای سایت نمایش بدین
و در ضمن غیر فعال کردن ماژول ها اصلا ربطی به بالا اومدن اونا نداره تا زمانی که غیر فعال هست به بالا اومدن سایت کاری ندارن
موفق باشید
[quote author=30vil link=topic=7926.msg49474#msg49474 date=1190290797]
و در ضمن غیر فعال کردن ماژول ها اصلا ربطی به بالا اومدن اونا نداره تا زمانی که غیر فعال هست به بالا اومدن سایت کاری ندارن
[/quote]
ممنونم . لطفا دقیق و به ترتیب شماره پاسخ بدید. پاسخ بدید. یعنی غیر فعال کردن ماژول سرعت بالا آمدن رو بهتر نمیکنه؟
[quote author=nabegheyegharne link=topic=7926.msg49471#msg49471 date=1190289940]
1 _ فقط از حالت نمایش درآوردم ولی حذف نکردم . آیا برای افزایش سرعت حتما باید حذف شوند؟
2 _ آیا توصیه می کنید ماژولهای دیگه ای هم حذف شه؟
3 _ آیا کامپونتها و ماژولهایی که در حال حاضر استفاده نمیشن اما نصب هستند ارتباطی به سرعت لود داره یا نه؟
[/quote]
دوست غزیز
1- غیر فعال کردن ماژول لود کردن سایت رو بهتر میکنه
2- در صورتی که ماژول خیلی ضروری نباشد و با محتوای سایت هم چندان ربطی نداشته باشد حذف کنید و سعی کنید صفحات خود را با ماژول ها هماهنگ کنید در سمت چپ هر مازولی که ایجاد می کنید محل قرار گیری ماژول رو به شما نمایش میده که بهتر با موضوعاتی که مرتبطه پخش بشه
3- ماژول یا کامپوننتی که نصب هست ولی در سایت منتشر نیست سرعت لود رو بالا میبره
در کل یعنی هر قدر که ماژول ها و کامپوننت ها انتشار نداشته باشن سرعت لود شما بالاست
و در صورتی که می خواین از ماژول ها و کامپوننت های زیادی استفاده کنید سعی کنید مرتبط با موضو عات انتخاب کنید (من خودم مخالف حذف آنها هستم و همچنین مخالف آن که همشون در صفحه اصلی و در تمام صفحات انتشار پیدا کنن)
امیدوارم که به جوابتون رسیده باشین
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)