با سلام
من می خوام خبر نامه webgozar رو تو سایت قرار بدم . کد های اون رو هم طبق آموزشی که تو سایت برای قرار دادن شمارنده ها بود وارد کردم ولی فکر میکنم به خاطر داشتن دکمه قرار نمیگیره. حالا می خواستم ببینم راهی هست برای رفع این مشکل یا نه؟
با تشکر

با سلام
من می خوام خبر نامه webgozar رو تو سایت قرار بدم . کد های اون رو هم طبق آموزشی که تو سایت برای قرار دادن شمارنده ها بود وارد کردم ولی فکر میکنم به خاطر داشتن دکمه قرار نمیگیره. حالا می خواستم ببینم راهی هست برای رفع این مشکل یا نه؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز به خاطر داشتن دکمه منظورتون چیه هست ؟
وقتی شما کد ها رو قرار میدهید به خود خودکار این شمارنده کار می کند و آیکونش هم در سایت میاید
سلام
شما کدها رو مستقیم توی index.php قالبتون بزارید.
[quote author=مجید link=topic=7957.msg45068#msg45068 date=1186315485]
سلام
دوست عزیز به خاطر داشتن دکمه منظورتون چیه هست ؟
وقتی شما کد ها رو قرار میدهید به خود خودکار این شمارنده کار می کند و آیکونش هم در سایت میاید
[/quote]
من با شمارنده مشکلی ندارم . شمارنده خوب کار میکنه مشکل من سر خبر نامه هست که وقتی کد های اون رو توی قسمت HTML در editor وارد میکنم فقط متن روی دکمه هایی که خبرنامه داره (منظورم دکمه ثبت عضویت هست) ظاهر میشن و خود دکمه یا textbox های اون هم نمیاد
[quote author=نوري link=topic=7957.msg45069#msg45069 date=1186315777]
سلام
شما کدها رو مستقیم توی index.php قالبتون بزارید.
[/quote]
كد خبرنامه رو هم مي تونين مستقيم در index.php بگزاريد. كافيه يه موقعيت جديد با html درست كنيد و كد رو درون اون قرار بدين .
من همون طور که گفتین کد خبر نامه رو در index.php قرار دادم و خبر نامه در پایین سایت ظاهر شد حالا من چه جوری باید اونو مثلا به سمت راست صفحه منتقل کنم ؟
می خوام یه جوری بشه که مثل ماژول ها بشه موقعیت اونو تو صفحه کنترل کرد
اون رو درون تگ div بزارين و در css براش تعريف حالت كنيد .
به اين نحو
در index.php اينگونه تعريف كنيد .
سپس در cssکد:<div id=khabarname dir=rtl align=right > " code khabar name " </div>
حالت مورد نظرتون رو براش تعريف كنيد.کد:#khabarname { }
با تشکر از شما
یه خواهش دیگه اینکه میشه اون کدی رو که در css برای تعریف حالت باید بنویسم رو برام اینجا بنویسید چون من php یا html بلد نیستم ضمنا بگید که این فایل css که باید تعرف حالت رو اونجا بکنم در کجا قرار داره و اسمش چیه؟
توي فايل css قالبتون . داخل فولدر css قالبتون يه فايل هست به نام template_css.css !
مثلا
البته فكر كنم با قرار دادن كد خبر نامه در index.php حالت اين از قالب شما تبعيت بكنه و ديگه به css لزومي نيست .کد:#khabarname{ background-color:#ffffff; text-align:right; direction:rtl; }
با تشکر مجدد
من تغییراتی رو که شما گفتین اعمال کردم ولی هیچ تغییری جز تغییر رنگ background خبر نامه نکرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)