-
اضافه کردن فیلد های اضافه برای فرستادن یک مطلب جدید
با سلام خدمت تیم زحمت کش مامبو !
من دنبال یک چیزی می گردم برای مامبو که در قسمتی که می خوای یک مطلب جدید بزاری فیلد اضافه تر داشته باشه . به عنوان مثال الان تیتر و ... دارد من می خواهم یک فیلد داشته باشم که لینک یک مطلب را توش بزارم و وقتی هم که میاد تو سایت کنارش یک عکس بیاد .
ایا یک همچین کاری میشه کرد . نمونه این را توی یک CMS که مخصوص سایت های دانلود هست دیده بودم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2007 01:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اضافه کردن فیلد های اضافه برای فرستادن یک مطلب جد
سلام
ميشه در مورد اون فيلدي كه مي خواين اضافه كنيد بيشتر توضيح بديد ؟ متوجه نشدم مي خواين چي اضافه بشه .
براي اينكار بايد مامبوتي وجود داشته باشه . اگر هم نبود ميشه به راحتي براش نوشت .
-
-
سلام
کامپوننت ja_submit هست که باید کمی تغییر بدی تا به دلخواه شما در بیاد ولی این کامپوننت به نظر نیاز شما رو می تونه بر طرف کنه
یاعلی
-
-
How Do I: Get Started with ASP.NET AJAX?
Play Video
Take your first steps toward learning Microsoft ASP.NET AJAX, from downloading and installing the framework to creating your first AJAX-style application.
Presented by Joe Stagner
Duration: 7 minutes, 51 seconds
Date: 23 January 2007
Watch the video | Download the video | Get VB code or C# code
به عنوان مثال من می خواهم یک همچین چیزی به سایت اضافه کنم و برای قسمت هایی که لینک دانلود دارد یه عنوان و یک لینک بزارم .
همچنین هر مطلب من یک عکس دارد که می خواهم در هر پست این عکس یک جای بخصوص قرار بگیرد .
-
-
خوب اين موارد كه به صورت پيشفرض هم ميشه پياده كرد.
عكس رو كه با mosimage ميشه هر قسمتي از متن آورد . لينك هم كه ميشه با html ساخت و توي اديتور گذاشت . امكان پخش ويدئو و .. هم در اديتور نسخه 4.6.2 فراهم شده .
ولي اگه مي خواين مثل سايت gnudownload.org زير هر مطلب آيكون و يا لينكي باشه براي دانلود .( كه در هنگام ارسال مطلب لينك را در فيلد مخصوص مي زارين و به طور اتوماتيك به اين شكل در بياد ) اين امكان با يك مامبوت به وجود ميآد . اين مامبوت توسط تيم ما نوشته شده و مي تونين اون رو بخرين.
كامپوننت ja_submit رو هم امتحان كنيد . اين كامپوننت خودش چند فيلد براي گرفتم مشخصات و .. اضافه مي كنه امتحانش كنيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)