-
مشکل با ارسال مطلب و ارسال لینک
با سلام
من برای ارسال مطلب از طریق خود یاست یه مشکلی پیدا کردم . در قسمت section توی آدرس اون ID بخش مورد نظر رو وارد کردم و بخش ها هم توی قسمت ارسال مطلب قرار گرفت ولی وقتی مطلبی مینویسم و بخش رو اتخاب میکنم و save رو که میزنم مینویسه که شما وارد نشده اید و هیچ مطلبی ارسال نمیشه می خواستم ببینم چی کار کنم؟
در مورد ارسال لینک هم وقتی کاربر بخواد لینک رو وارد کنه یه بخشی رو باید اتخاب کنه ولی توی قسمت بخش های اون خالی هست حالا میخواستم ببینم که چه جوری باید یه بخش در اون قرار بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-05-2007 09:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با ارسال مطلب و ارسال لینک
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
وقتی که مامبو به صورت پیش فرض یعنی همراه مطالب اون نصب میکنم توی ارسال لینک یه بخشی هسات به نام "مامبو فارسی" که وقتی انتخاب میکنم و یه پیام می فرستم اون پیام یه قسمت پیام های شخصی منتقل میشه ضمنا تو قسمت پیام های شخصی هم که روی اون پیام کلیک میکنم فقط مینویسه که یه پیام از فلان کاربر اومده و نه متن پیام و نه لینک ارسالی رو نشون میده .والا من هر چی تو سی پنل هم گشتم بخشی به اسم "مامبو فارسی" ندیدم. پس این بخش رو چه جوری میشه در وقتی که مطالب پیش فرض مامبو رو نصب نمیکنم توی ارسال لینک قرار بدم؟
-
-
پاسخ : مشکل با ارسال مطلب و ارسال لینک
شما خودت میگی ارسال لینک
اون بخش توی لینکستان هست .. توی مدیریت مامبو > کامپوننت ها > لینکستان
لینک هایی که کاربر ارسال میکنه میره اونجا و unpublish هست تا وقتی شما اون رو منتشر کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)