سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: كمك در رفع اشكال قالب

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

كمك در رفع اشكال قالب

با سلام خدمت اساتيد گرامي
    من يه قالبي رو درست كردم اما مشكلات زيادي داره كه اميدوارم با كمك و راهنمايي هاي موثر شما گراميان موفق به حل كردن اون مشكلات بشم تا قالبم به خوبي كار كنه و مشكلي نداشته باشه. (فايل مربوطه به قالب -css و JSCookMenu به عنوان ضميمه ارسال شد) ليست مشكلاتي رو كه بعد از ايجاد اين قالب با اونها مواجه شدم به همراه تصاوير مربوطه به شح ذيل است:

همانوري كه در تصوير مشاهده مي كنيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اشكالات موجود با شماره هايي مشخص شدند كه شرح آنها به قرار زير است:

1- در مشكل شماره يك بعد از استفاده از JSCookMenu و قبل از اتصال فايل css به قالب رنگ زمينه منو را سورمه اي انتخاب كردم و رنگ متن هاي استفاده شده در منو را سفيد كه اين منو به درستي نمايش داده مي شد و مشكلي نداشت اما با اتصال css به سايت كه متعلق به قالبي بود كه css آنرا بسيار دوست مي داشتم رنگ متن منو تغيير يافت اما با تلاش هاي بسيار موفق به تغيير رنگ عنوانهاي استفاده شده در منو به رنگ سفيد شدم اما همانطور كه در تصوير مي بينيد مثلا براي سوالات متداول به جاي اينكه رنگ متن سياه باشه تا در زمينه سفيد اون زيبا ديده بشه و قابل خواندن باشه متاسفانه رنگ متن با رنگ زمينه يكي شده و تنها با انتخاب موس هست رنگ اون تغيير پيدا ميكنه. لطفا بفرماييد كه چگونه مي توانم اين مشكل رو حل كنم.

2- در مشكل شماره دو كه مربوطه به آخرين اخبار مي باشد البته اين بخش به درستي كار ميكنه اما مايلم كه كاري كنم كه جلوي هر خبر از يك تصوير مشابه با شماره 2 استفاده كنم به اين منظور چه كارهايي رو بايد انجام بدم.

3- من در قالبي كه ايجاد كردم زير آخرين اخبار از ماژول بنر استفاده كردم
    کد:
    <?php mosLoadComponent( "banners" ); ?>
    اما مشكلي كه وجود داره اين هست كه اندازه صفحه رو به هم ميريزه و فاصله نسبتا زيادي بين ماژول بالايي يعني آخرين اخبار و ماژول هاي پاييني يعني (ورود و خروج - نظر سنجي) ايجاد مي كنه كه اصلا مطلوب نيست. براي روشن شدن اين مطلب مثال هايي از كارهايي كه انجام دادم مي زنم

• [li](مشكل شماره 3 رو كه در تصوير بالا ديد) به اينصورت در دريم ويور طراحي شده كه در تصوير مشاهده مي كنيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كه باعث شد اين مشكل پيش بياد و فاصله بنر با ماژول هايي پايين و بالا زياد بشه[/li]
      [li] براي رفع اين مشكل اومدم و جاي ماژول هاي مربوطه رو به شكلي كه در تصوير مي بينيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با كمك دريم ويور تغيير دادم اما با اين تغيير مشكل جديد پيش روي من قرار گرفت و چيزي نبود جز به هم ريختن شكل جدولي كه در روبه روي اون با عنوان اخرين محصولات قرار داشت لطفا به شكل توجه كنيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] البته به شكل كليي كه از سايت در ذهن داشتم نزديك شدم اما همانطور كه در شكل مشاهده كرديد شكل جدول روبه روي بنر به هم ريخت[/li]

لطفا در اين خصوص من رو راهنمايي كنيد كه به چه شكل مي توانم اين مشكل رو حل كنم.

4- و اما مشكل شماره چهار كه در اين قسمت از و ماژول نظر سنجي و ورود و خروج استفاده شده اما مشكلي كه هست باز بر مي گرده به تيبل بندي سايت كه اين اجازه رو به من نميده كه سايز اين دو ستون رو به اندازه دلخواه خودم در بيارم و اين ستون ها رو با ستون هاي بالايي كه منو در اون قرار گرفته يكي مي كنه و با هر تغيير ستون بالايي هم تغيير و در نتيجه عرض صفحه زياد ميشه و زير صفحه به هنگام نمايش اسكرول مي خوره كه اصلا مطلوب نيست خواهشمندو در اين مورد هم من رو راهنمايي كنيد.

قبل از مطرح كردن مشكلات 5 و 6 لطفا به اين تصوير نگاه كنيد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

5- چگونه مي توان فاصله بين ستون ها را در يك رديف خاص صفر كنم تا به صورتي كه در شكل مشاهده مي كنيد فضاي خاليي بين آن ايجاد نشود و زيبايي كار را خراب نكند.(ظاهرا بعد از ايجاد جدول و تنظيمات مربوط به آن در دريم ويور ديگر امكان حذف يا ايجاد فواصل بين جدول ها وجود نداره!)

6- طبق آموزش هاي سايت كه براي ساخت قالب ارائه شده بود پيش رفتم و ضمنا از پلاگين كمكي دريم ويور كه امكان ساخت قالب هاي مامبو رو ميدهد نيز بهره مند شدم اما نمي دونم چرا بالاي سايت عبارتي رو كه مي بينيد ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) درج مي كنه. لطفا جهت حذف اين پيام من رو راهنمايي كنيد

7- و سر انجام مشكل آخري كه وجود داره : من امكان نمايش ادامه مطلب رو گرفتم اما به جاي اون تيتر ها رو لينك كردم اما خيلي دوست دارم تا بعد از كليك كردن روي مطالب (چه مطالبي كه از منو سايت انتخاب مي شوند و چه آخرين اخبار نمايش داده شده و يا بخش مربوطه به آخرين محصولات) به جاي اينكه شرح مبسوط مطلب مورد نظر به اين شكل نمايش داده بشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كليه بخش ها بجز منو سايت حذف و شرح مطلب به صورت تمام صفحه نمايش داده بشه و فقط در سمت چپ صفحه امكان استفاده از يكي دو تا ماژول وجود داشته باشه مثل شكل زير [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در پايان استدعا دارم تا با راهنمايي هاي مفيد اساتيد گرامي بتوانم مشكلات مطروحه را حل كنم. ضمنا فايل هاي مربوطه به پيوست تقديم مي گردد.
    با تشكر

1- فايل قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    2- فايل منو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : كمك در رفع اشكال قالب

1- با استفاده از کلاس های css - یعنی باید اشنایی با Css داشته باشید که بتونید برای اون بخش کلاس های خاص تعریف کنید.

2- برای گذاشتن یک عکس در بتدای خبر باید کلاس ul & li رو در css ویرایش کنید.

3- td که در table َما هست باید به این شکل باشه ( مثال ) :
    کد:
    <td align="center" valign="top"></td>
    4- نامفهوم بود !

5- نامفهوم بود !

6- یک کد که برای نمایش لینک سایت هست رو قرار دادید... اون رو پاک کنید مشکل حل میشه !

7- برای اینکار از دو قالب استفاده کنید ، یا اینکه با استفاده از css و div و کدهای php به اون شکل کار کنید.

در مورد شماره 2 تونستم يه كارايي انجام بدم اما هنوز مشكلم با بقيه موارد پا برجاست از دوستاني كه اطلاعاتي در اين خصوص دارند استدا دارم تا من را راهنمايي كنند

7- برای اینکار از دو قالب استفاده کنید ، یا اینکه با استفاده از css و div و کدهای php به اون شکل کار کنید.
    اين كار كمي غير منطقي به نظر ميرسه چون تمام قالب هاي مامبو كه من تا به حال ديدم از يك صفحه كلي به نام index.php تشكيل شدند

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

[quote author=ashkanjoon link=topic=8073.msg45776#msg45776 date=1186822985]
    اين كار كمي غير منطقي به نظر ميرسه چون تمام قالب هاي مامبو كه من تا به حال ديدم از يك صفحه كلي به نام index.php تشكيل شدند
    [/quote]

با کد نویسی کار های زیادی میشه انجام داد ...

در ضمن شما می تونید دو قالب یکشکل طراحی کنید اما در یکی موقعیت هایی که نمی خواهید رو قرار ندهید و سپس در قسمت مدیریت قالب ها از اختصاصی کردن به هر قسمت که می خواهید از این دو قالب استفاده کنید و بهره ببرید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)