-
صفحه سفید پس از نصب مجدد!
درود بر همگی.
من یکبار مامبو فارسی را نصب کردم و برایش هم یک قالب جدید گذاشتم و مطالب و بخشهایی به آن اضافه کردم که همه چیز خوب پیش رفت. ولی چندی پیش یک هکر از ضعف سرور سو استفاده کرده بود و سایت را کلا هک کرد. حالا دوباره سایت را با کمک بک آپ سرجایش برگرداندم و برنامه های دیگرم کار میکند ولی مامبو فقط صفحه سفید نشان میده. هم در صفحه اول و هم در بخش مدیریت.
یکبار همه فایلها را پاک کردم و دوباره آپلود کردم و دوباره هم از ابتدا نصب کردم که هیچکدام کمکی نکرد. فایل کنفیگ هم سرجایش است و همه مشخصات درستند ولی بازهم صفحه سفید نشان میدهد.
لازم به تذکر است که سرور پس از اینکه هک شد یکسری تغییرات برای بالا بردن امنیت داده که از جمله بستن گزینه fopen و همچنین راه اندازی بیشتر سایتها (از جمله سایت من) روی php 5 میباشد.
چون اطلاعاتی که در دیتابیس دارم برایم خیلی مهمه ممنون میشم که در اینباره کمکی کنید. بیشتر تاپیکهایی که در این مورد بود را در تالار خواندم ولی هیچکدام اثری نداشت.
با سپاس از همه شما.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-07-2007 09:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : صفحه سفید پس از نصب مجدد!
یوزر و پسورد بفرستید بررسی میکنم و همینجا اعلام میکنم.
-
-
با سپاس از شما. مشخصات فرستاده شدند.
-
-
فایل تنظیمات شما خیلی مشکل داره!
پیشنهاد میکنم مامبو رو یکبار از اول روی سرور نصب کنید تا فایل خودش تولید بشه بعد میتونید نام دیتابیس رو عوض کنید تا از دیتابیس قبلی بخونه!
یوزر و پسورد ارسالی رو تغییر بدید
-
-
ممنون از شما.
من سه بار همین کار را انجام دادم. همین الآن هم که شما فرمودید دوباره یک نسخه تازه با یک دیتابیس تازه نصب کردم ولی بازهم همان صفحه سفید را نشان میدهد.
-
-
مشکل از فایل CONFIGURATION شماست!
میتونید در این مورد از پشتیبانی هاستتون کمک بگیرید یا error log های خودتون رو چک کنید
-
-
ممنون.
ولی configuration را من چک کردم و درسته. میشه بگید که اشکال میتونه از کجای این فایل باشه؟ چون از نظر اطلاعات درونش و همچنین کد نویسی درستند.
-
-
سلام . من هم همین مشکل رو دارم. بعد از برگردوندن بک آپ این مشکل پیدا شد.
واقعا چی کار باید کرد؟
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بررسی کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)