-
پاسخ : کامپوننتی برای نشان دادن آب و هوا
[quote author=behiadib link=topic=843.msg30965#msg30965 date=1173114997]
مرسي از راهنماييت.
درضمن اينو رو 4.6.1 نصب كردم عالي كار مي كنه.
اطلاعاتش هم كامله.
دارم فارسيش مي كنم.
[/quote]
ممنون دوست عزیز
بعد از فارسی سازی لطف کنید این کامپوننت را برای تیم ارسال کنید تا با نام شما در سایت قرار گیرد
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-05-2007 05:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوستان گرانقدر من
آیا ممکن هست من رو یک راهنمایی بکنین که کجای این ماژول مشخص شده اطلاعاتش رو از چه سایتی دریافت کنه؟
من می خوام از سایت یاهو یا مایکروسافت وضعیت هوا رو نشون بدم ولی نمی دونم باید چکار بکنم
ممنون از راهنماییتون
اینم یک نمونه آدرس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
این ماژول هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که از سایت weather.com اطلاعات رو میگیره
این هم هست :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
آقای فیروزمندان نمیدونم چی بگم فقط
تو این هفته معلم جاداره به شما و همه بر و بچه های گل مامبولرن این هفته رو تبریک بگم.
من همینجا به همه کسانی که این متن رو می خونن اعلام می کنم کار این بچه ها (بچه های مامبولرن) شغل نیست، الحق و انصاف عشقه. فقط عشق.
حق نگهدارتون
-
-
[quote author=webpen link=topic=843.msg4383#msg4383 date=1145128939]
من برات آپلود کردم از اینجا بگیرش
این هم اطلاعات مربوط به بعضی شهرهای ایران که من پیدا کردم. شما میتونید سرچ کنید و باقی رو پیدا کنید.
OIII,OIKB,OIFM,OIKK,OIMM,OISS,OITT,OIAW : Metar stations
Metar stations description : تهران,بندر عباس,اصفهان,کرمان,مشهد,شیرا ز,تبریز,اهواز
[/quote]
اين ماژول با 4.6.2 سازگار نيست. كاري مي شه كرد؟
-
-
علیک سلام ... !
چه اروری میده ؟
مشکلش دقیقا چیه ؟
یا علی
-
-
در قسمتي كه بايد ماژول رو نمايش بده اين ارور رو مي ده:
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIII_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIKB_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIFM_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIKK_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIMM_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OISS_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OITT_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIAW_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIII_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Notice: Undefined property: weatherMetar::$properties in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 952
البته زيرش نمايش ميده شكل ها و دما و .. رو .
-
-
پرمیشن فولدر MambWeather و فایل OIMM_metar_cache.txt رو writable کنید مشکل حل میشه !
یا علی
-
-
انجام دادم. تقريبا درست شد. 
فقط يه چيز كوچولو ميگه:
Notice: Undefined property: weatherMetar::$properties in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 952
-
-
اگه یه مقدار php بلد باشید میتونید درستش کنید یا بدید کسی براتون درستش کنه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)