-
مشکل در ایجاد محتوا و آپلود عکس
سلام . من یکی دو تا مشکل تو کار با مامبو دارم که ممنون میشم کمکم کنید.
اول اینکه وقتی وارد بخش مدیریت می شم و مثلا یه بخش و مجموعه درست می کنم دیگه نمی تونم برای اون مجموعه محتوا ایجاد کنم و حتی نمی تونم محتواهایی رو که بطور پیش فرض وجود داره رو تغییر برم .
دومین مشکلم تو آپلود کردن عکسه که وقتی گزینه آپلود رو میزنم بعد از مدتی میزنه "عدم توانایی در آپلود"
بی زحمت اگه می دونید مشکل کار من کجاست کمکم کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-12-2007 01:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در ایجاد محتوا و آپلود عکس
سلام وورود شما رو تبریک می گم
1- مامبو شما چه نسخه ای است ؟
2- وقتی بخش و محتوا درست می کنید باید به این مسیر برید ----؟ محتوا ---> نام بخش کلیک کنید ---> روی جدید کلیک کنید
3- این مشکل به دو حالت بستگی داره الف ) سرعت کانکشن شما ب) فرمت تصویر شما مناسب نیست مثل فرمتی هست که نمی شه آپلود کرد مثل txt مثلا
-
-
مامبوی من نسخه 4.6.1
در مورد آپلود کردن عکس که پسوند فایلم مشکلی نداره اما سرعتم چرا پایینه حالا باید برم کافی نت ببینم مشکل از همینه یا نه
اما در مورد ایجاد محتوا من یه محتوای جدید ایجاد می کنم ولی هر کاری میکنم نمی تونم یه متنی چیزی براش بنویسم .آیا از جای خاصی برای گذاشتن متن محتوا باید این کارو بکنم یا همون جایی که محتوا رو ایجاد میکنم ؟
(اگه نه امکان داره مشکل از اکانت خودم باشه چون خودم ادیمینه سایت نیستم؟ مثلا اجازه این کارو نداشته باشم ؟ اگه این امکان هم داره بی زحمت بگید چه جور حلش کنم)
ممنون
-
-
در مورد عکس چک کنید ببینید پرمیشن فولدر فوق 777 هست یا خیر؟ حجم عکس شما چقدر هست؟
شما اگر وارد backend میشید پس اجازه ساخت مجموعه & .. رو هم دارید!
یک عکس بزارید تا منظورتون رو بهتر بفهمیم.
مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)