-
مشكل در ايجاد css قالب و ترتيب قرار گيري منو سايت
با سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد گرامي
متاسفانه هر كاري كردم قالب قبلي رو نتونستم درستش كنم و مشكلات به همون شكل باقي موندش اما خوشبختانه باعث شد تا قالب جديدي رو شروع به طراحي كنم و تا حدود بسيار زيادي موفق به انجام اين كار شدم و اين قالب رو طراحي و با موفيت همانطور كه در تصوير مي بينيد آزمايش كردم البته هنوز يه مقداري خورده كاري داره تا اون چيزي بشه كه تو ذهنم هست.
1- مي خواستم من رو راهنمايي كنيد كه چطور مي توانم يك css ايده ال براي قالب خودم درست كنم يا اينكه اگر يه حالت كلي (برنامه كلي) براي css وجود داره معرفي كنيد تا با تغييرات جزئيات اون به css دلخواه خودم برسم. در غير اينصورت بفرماييد چگونه مي توانم براي همين css ي كه به صورت دست و پا شكسته به اين قالبم اختصاص دادم ui , li رو تعريف كنم همچنين چطور ميتوانم در css تعريف كنم كه در كل سايت بعد از رفتمن روي لينك ها زير اون متن لينك شده خط ايجاد نشه
2- يه مشكل كوچيك هم با منو ايجاد شده دارم و اون اين هست كه در منوي سايت دو كامپوننت جستجوي پيشرفته و تماس با ما وجود داره و بقيه عنوان ها نام بخش هايي هستند كه هر كدام از زير مجموعه هايي تشكيل شدند. من با بخش هاي ايجاد شده در منو مشكلي ندارم چون به همون ترتيبي هست كه دوست داشتم اما اون دو تا كامپوننت مايلم در انتهاي منو قرار بگيره نه در ايتداي منو (يعني بعد از بخش مشتريان) اما خيلي كار كردم كه بتونم موفق به انجام اين كار بشم اما نشد به اين لحاظ از شما دوستان گرامي در اين زمينه كمك و راهنمايي مي خواهم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-12-2007 07:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)