درود
ارور در آخرین ارسال های انجمن
نمی دانم چی شده یکباره پیغام ارور آخرین ارسال ظاهر شد همه جا را سرچ کردم هرچه در مورد ماژول و کارهای دیگه س که مطرح شده را انجام دادم چند بار هم از اول ساختم ولی درست نشد باید چه کار دیگه ای انجام بدم

درود
ارور در آخرین ارسال های انجمن
نمی دانم چی شده یکباره پیغام ارور آخرین ارسال ظاهر شد همه جا را سرچ کردم هرچه در مورد ماژول و کارهای دیگه س که مطرح شده را انجام دادم چند بار هم از اول ساختم ولی درست نشد باید چه کار دیگه ای انجام بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
متن error رو بزارید!
Warning: MagpieRSS: Failed to parse RSS file. (not well-formed (invalid token) at line 42, column 177) in /home/delfa370/public_html/fa/includes/magpierss/rss_fetch.php on line 238
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/delfa370/public_html/fa/includes/frontend.html.php on line 101
شما اون ماژول رو غیر فعال کنید.
یک ماژول جدید ایجاد کنید
در تنظیمات اون ماژول در قسمت "آدرس RSS" این آدرس رو بنویسید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ماژول رو در موقعیت user2 سایتتون منتشرش کنید!
درود
این کار را چندین بار انجام داده ام تاثیری نداره
user/pass مامبو رو بطور خصوصی بفرستید چک کنم.
درود
چک فرمودید اشکال هم چنان باقیه ؟
تو پیغام خصوصی توضیح دادم خدمتتون.
سپاسگزارم
با سلام و خسته نباشید
راستش من با توجه به راهنمایی های جناب فیروزمندان در یکی دوتا تاپیک دیگر از لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای آخرین ارسال هام استفاده می کردم که درست هم کار می کرد اما یکبار خراب شد و بعد مجددا خودش درست شد اما من متوجه ایراد نشدم اما حالا دوباره خراب شده و دقیقا همین ارور این دوستمون رو می ده , می شه بفرمائید چه مشکلی بوجود آمده ؟ خیلی ممنونم
این هم متن ارور:
کد:Warning: MagpieRSS: Failed to parse RSS file. (not well-formed (invalid token) at line 8, column 269) in /home/car20co/public_html/includes/magpierss/rss_fetch.php on line 238 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/car20co/public_html/includes/frontend.html.php on line 101
علاقه مندی ها (Bookmarks)